ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΑΣΠ: «Βασιλιάς» ο Σεμέδο με 53%, «Βασίλισσα» η Μαριλένα με 55%

ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΑΣΠ: «Βασιλιάς» ο Σεμέδο με 53%, «Βασίλισσα» η Μαριλένα με 55%

Στον θρόνο του «The Best Player of the Season» κάθεται από απόψε το βράδυ ο Willy Semedo! Ο 30χρονος Γάλλος εξτρέμ… ανακηρύχθηκε νέος «βασιλιάς» του κυπριακού ποδοσφαίρου στα βραβεία του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών, τα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24», που πραγματοποιήθηκαν στο Monte Caputo και μεταδόθηκαν απευθείας από την Cablenet.

O άσος της Ομόνοιας συγκέντρωσε ποσοστό 53% στη ψηφοφορία που διεξήχθη ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος, έχοντας απόσταση 11 μονάδων από τον Jairo Da Silva. Για πρώτη φορά στα «PASP FOOTBALL AWARDS» βραβεύτηκε και η «The Best Player of the Season», η οποία είναι η Μαριλένα Γεωργίου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE

50 χρόνια άριστοι!

50 χρόνια άριστοι!