ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΑΣΠ: «Βασιλιάς» ο Σεμέδο με 53%, «Βασίλισσα» η Μαριλένα με 55%

ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΑΣΠ: «Βασιλιάς» ο Σεμέδο με 53%, «Βασίλισσα» η Μαριλένα με 55%

Στον θρόνο του «The Best Player of the Season» κάθεται από απόψε το βράδυ ο Willy Semedo! Ο 30χρονος Γάλλος εξτρέμ… ανακηρύχθηκε νέος «βασιλιάς» του κυπριακού ποδοσφαίρου στα βραβεία του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών, τα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24», που πραγματοποιήθηκαν στο Monte Caputo και μεταδόθηκαν απευθείας από την Cablenet.

O άσος της Ομόνοιας συγκέντρωσε ποσοστό 53% στη ψηφοφορία που διεξήχθη ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος, έχοντας απόσταση 11 μονάδων από τον Jairo Da Silva. Για πρώτη φορά στα «PASP FOOTBALL AWARDS» βραβεύτηκε και η «The Best Player of the Season», η οποία είναι η Μαριλένα Γεωργίου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE