Δημήτρης Σταρόβας: Τα νεότερα για την υγεία του - «Η ομιλία του είναι ανύπαρκτη, αλλά καταλαβαίνει κανονικά»

Δημήτρης Σταρόβας: Τα νεότερα για την υγεία του - «Η ομιλία του είναι ανύπαρκτη, αλλά καταλαβαίνει κανονικά»

Στο Τζάνειο νοσηλεύεται από χθες το μεσημέρι ο Δημήτρης Σταρόβας, έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Η δημοσιογράφος του Happy Day, Βιβή Μπουγιούρα, επικοινώνησε με την σύντροφο του γνωστού καλλιτέχνη, την Άννα Σταθάκη, η οποία την ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις στην υγεία του.

«Το παλεύει! Επικοινωνεί, αλλά δεν μιλάει. Χρειάζεται ηρεμία. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον», είπε η Άννα Σταθάκη στη Βιβή Μπουγιούρα και το Happy Day.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε στη ραδιοφωνική του εκπομπή: «Είναι μια δύσκολη μέρα από χθες, αλλά εύχομαι να πάνε όλα καλά. Ο Δημήτρης είναι σαν αδελφός μου, δεν μπορώ να το διαχειριστώ».

Η δημοσιογράφος Βιβή Μπουγιούρα είπε στον αέρα του Happy Day: «Πριν λίγα λεπτά επικοινώνησα με την κυρία Σταθάκη και μας επικοινώνησε ότι ήταν μια ήρεμη νύχτα, αλλά παραμένει ίδια η κατάσταση. Έχει πίεση, την οποία οι γιατροί ρίχνουν συνέχεια και έχει και λιγάκι πυρετό.

Περιμένουν να κλείσει το πρώτο 24ωρο και έπειτα να ενημερωθούν από τους θεράποντες ιατρούς για τα περαιτέρω. Η ομιλία του, μας είπε, ότι εξακολουθεί να είναι ανύπαρκτη, αλλά καταλαβαίνει κανονικά».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Ως συμμαχία κατά της Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στην Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ αναφέρει ότι αυτή η επίσκεψη έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τις σχέσεις ΕΕ-Ινδίας, καθώς η Κυπριακή Δημοκρατία θα αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης το πρώτο εξάμηνο του 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE