Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση καταδικάζει σθεναρά την αποτρόπαια επίθεση κατά του Πρωθυπουργού της Σλοβακίας»

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση καταδικάζει σθεναρά την αποτρόπαια επίθεση κατά του Πρωθυπουργού της Σλοβακίας»

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για την απόπειρα Δολοφονίας κατά του Πρωθυπουργού Σλοβακίας

Οι πράξεις βίας δεν έχουν καμία θέση στην κοινωνία, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σχολιάζοντας την απόπειρα δολοφονίας του Σλοβάκου Πρωθυπουργού.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο πλαίσιο της Ενημέρωσης του στα ΜΜΕ, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Εκπρόσωπος είπε ότι «η Κυβέρνηση καταδικάζει για ακόμη μια φορά σθεναρά την αποτρόπαια επίθεση κατά του Πρωθυπουργού της Σλοβακίας κ. Ρόμπερτ Φίτσο.

Τέτοιες πράξεις βίας δεν έχουν καμία θέση στην κοινωνία μας και υπονομεύουν τη δημοκρατία. Τίποτα δεν μπορεί να δικαιολογήσει τη βία ή τέτοιες επιθέσεις.

Οι σκέψεις μας, όπως ανέφερε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αλλά και ο Υπουργός Εξωτερικών σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Σλοβάκο ομόλογό του, είναι με τον Πρωθυπουργό Φίτσο και την οικογένειά του»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Την αισιοδοξία του για την εφαρμογή της φορολογικής μεταρρύθμισης εντός των χρονοδιαγραμμάτων, εξέφρασε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός, σε δηλώσεις μετά από συνάντηση με την ΟΕΒ, υπό τον Πρόεδρό της Γιώργο Παντελίδη, ο Υπουργός είπε ότι συζήτησαν για την υπό εξέλιξη διαδικασία για τη φορολογική μεταρρύθμιση και επανέλαβε ότι στόχος της μεταρρύθμισης είναι δικαιότερη κατανομή του φορολογικού βάρους, η ενίσχυση των επιχειρήσεων και η ενθάρρυνση του επιχειρείν, η διατήρηση της ανταγωνιστικότητας  της οικονομίας ώστε να μπορεί να δέχεται ξένες επενδύσεις που συνεισφέρουν στο οικονομικό γίγνεσθαι.

BEST OF TOTHEMAONLINE