Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση καταδικάζει σθεναρά την αποτρόπαια επίθεση κατά του Πρωθυπουργού της Σλοβακίας»

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση καταδικάζει σθεναρά την αποτρόπαια επίθεση κατά του Πρωθυπουργού της Σλοβακίας»

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για την απόπειρα Δολοφονίας κατά του Πρωθυπουργού Σλοβακίας

Οι πράξεις βίας δεν έχουν καμία θέση στην κοινωνία, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σχολιάζοντας την απόπειρα δολοφονίας του Σλοβάκου Πρωθυπουργού.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο πλαίσιο της Ενημέρωσης του στα ΜΜΕ, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Εκπρόσωπος είπε ότι «η Κυβέρνηση καταδικάζει για ακόμη μια φορά σθεναρά την αποτρόπαια επίθεση κατά του Πρωθυπουργού της Σλοβακίας κ. Ρόμπερτ Φίτσο.

Τέτοιες πράξεις βίας δεν έχουν καμία θέση στην κοινωνία μας και υπονομεύουν τη δημοκρατία. Τίποτα δεν μπορεί να δικαιολογήσει τη βία ή τέτοιες επιθέσεις.

Οι σκέψεις μας, όπως ανέφερε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αλλά και ο Υπουργός Εξωτερικών σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Σλοβάκο ομόλογό του, είναι με τον Πρωθυπουργό Φίτσο και την οικογένειά του»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE