Γερμανός πολιτικός γλείφει τουαλέτες και βάζει κόπρανα για μουστάκι

Γερμανός πολιτικός γλείφει τουαλέτες και βάζει κόπρανα για μουστάκι

Μεγάλες αντιδράσεις έχουν προκληθεί στη Γερμανία με το στέλεχος των φιλελεύθερων, Μάρτιν Νοϊμάιερ, να δημοσιεύει βίντεο στο οποίο φαίνεται να γλείφει δημόσια τουαλέτα, με τον ίδιο να μιλάει για «τιμωρία», χωρίς όμως να κάνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Το συγκεκριμένο προκλητικό στιγμιότυπο δεν ήταν το μοναδικό από τον συγκεκριμένο πολιτικό, καθώς φέρεται να έχει βάλει κόπρανα ως μουστάκι, παριστάνοντας τον Αδόλφο Χίτλερ, ενώ έχει εμφανιστεί να τραγουδάει ναζιστικά τραγούδια.

Τα βίντεο κατέβηκαν από το X, αφού παραβίαζαν τους όρους της πλατφόρμας.

Ο Νοϊμάιερ που αυτοπροσδιορίζεται ομοφυλόφιλος έκανε τη σιχαμερή πράξη σε τουαλέτα του σιδηροδρομικού σταθμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι υποψήφιος του FDP στις επερχόμενες τοπικές εκλογές στην πόλη Άαλεν με πληθυσμό 70.000 κατοίκους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE