ΠΑΡΑ-THEMA

Ξεκαθαρίζει ο ιδιοκτήτης του κτηρίου για την ταμπέλα του Προύντζου και αφήνει αιχμές κατά Τορναρίτη

Ξεκαθαρίζει ο ιδιοκτήτης του κτηρίου για την ταμπέλα του Προύντζου και αφήνει αιχμές κατά Τορναρίτη

Στα πυρά του υποψηφίου δημάρχου Λευκωσίας Νίκου Τορναρίτη κατά του ανθυποψηφίου του Χαράλαμπου Προύντζου, τον οποίο και κατηγόρησε για  παράνομη ανάρτηση προεκλογικής ταμπέλας σε κτίριο ιδιώτη, όπου στεγάζεται και το πολιτικό γραφείο του κυρίου Τορναρίτη, θέλησε να απαντήσει ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του κτιρίου.

Ο Νίκος Τορναρίτης, εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Χαράλαμπου Προύντζου κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού προεκλογικού debate του ΑΝΤ1 για το Δήμο Λευκωσίας.

Όλοι οι ορόφοι (πλην ενός), του συγκεκριμένου κτηρίου ανήκουν στο ίδιο πρόσωπο, το οποίο θέλησε να ξεκαθαρίσει με μία ανάρτηση γεμάτη αιχμές προς τον Νίκο Τορναρίτη, τα πραγματικά γεγονότα.

Όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης, ο ίδιος θέλησε να τοποθετήσει στο ιδιόκτητο οικογενειακό κτήριο ένα πανό στο σημείο όπου στεγάζει το  δικηγορικό  του γραφείο, πράξη καθ’ όλα, όπως υποστηρίζει νόμιμη, η οποία μάλιστα είχε κοινοποιηθεί στο δημαρχείο Λευκωσίας και το 2023, όταν έγινε ανάλογη τοποθέτηση πανό στο ίδιο ακριβώς σημείο για τους σκοπούς της προεκλογικής εκστρατείας του Αχιλλέα Δημητριάδη, τότε υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας.

Αφήνει μάλιστα αιχμές για τη στάση του κυρίου Τορναρίτη εκείνη την εποχή,  έναντι του Προέδρου του κόμματος του και ανθυποψηφίου του κυρίου Δημητριάδη, καθώς κατά την περίοδο, κανένα παράπονο δεν προέκυψε από μέρους του Νίκου Τορναρίτη για την τοποθέτηση πανό του ανθυποψηφίου του Αβέρωφ, παρά το γεγονός ότι ο κύριος Τορναρίτης όχι μόνο λειτουργούσε και τότε τα γραφεία του στο ίδιο κτήριο, αλλά τελούσε και ως υπεύθυνος της εκστρατείας στη Λευκωσία του Προέδρου του κόμματος του για τις προεδρικές εκλογές.

Καταλήγοντας, ο ιδιοκτήτης του κτηρίου διερωτάται γιατί ο κύριος Τορναρίτης, δεν επέδειξε την ίδια ευαισθησία, ερωτώντας χαρακτηριστικά, «Μήπως δεν μας ένοιαζε και τόσο η επιτυχία του Αβέρωφ; Λέω μήπως;»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα αποτελέσματα των υποψήφιων έφεδρων αξιωματικών της 2024 ΕΣΣΟ

Ενώπιον κακουργιοδικείου οδηγείται ο Ζαννέττου – Υπέγραψε εγγύηση 100 χιλιάδων ευρώ

Καύσιμα: Συνεχίζονται οι μειώσεις – Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια – Πίνακες

Πιάνει δουλειά η Ελεγκτική για δαπάνες υποψηφίων - Το πρόστιμο και οι «τρύπες» στη νομοθεσία

Πυρκαγιά στην Πάφο: Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική - Οι πληροφορίες που αξιολογούν για τα αίτια



Αυτός είναι ο πρώτος Υφυπουργός Μετανάστευσης - Θέμα συζήτησης ο διορισμός του

Αυτός είναι ο πρώτος Υφυπουργός Μετανάστευσης - Θέμα συζήτησης ο διορισμός του

Την ερχόμενη Δευτέρα τίθεται σε ισχύ ο νόμος περί της ίδρυσης του Υφυπουργείου Μετανάστευσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top