Τραγωδία στη Λεμεσό: Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου Βύρωνα Στυλιανού

Τραγωδία στη Λεμεσό: Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου Βύρωνα Στυλιανού

Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου 30χρονου Βύρωνα Στυλιανού, ο οποίος έχασε τη ζωή του ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο, το απόγευμα της Τετάρτης (15/5), στην Λεμεσό. 

Από την νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό του 30χρονου, από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, λήφθηκαν δείγματα, τα οποία θα σταλούν για ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (15/5), όταν ο 30χρονος κατέρρευσε ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18/5. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Την ώρα που ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ανέβαινε στο βήμα της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, η τουρκική πλευρά δεν επέλεξε να παραμείνει στην αίθουσα. Η θέση της τουρκικής αντιπροσωπείας έμεινε άδεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE