Τραγωδία στη Λεμεσό: Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου Βύρωνα Στυλιανού

Τραγωδία στη Λεμεσό: Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου Βύρωνα Στυλιανού

Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου 30χρονου Βύρωνα Στυλιανού, ο οποίος έχασε τη ζωή του ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο, το απόγευμα της Τετάρτης (15/5), στην Λεμεσό. 

Από την νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό του 30χρονου, από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, λήφθηκαν δείγματα, τα οποία θα σταλούν για ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (15/5), όταν ο 30χρονος κατέρρευσε ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18/5. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος κατά την Προεδρία της θα λειτουργήσει ως έντιμος διαμεσολαβητής»

ΠτΔ: «Η Κύπρος κατά την Προεδρία της θα λειτουργήσει ως έντιμος διαμεσολαβητής»

Την σημασία της Κυπριακής Προεδρίας για ενίσχυση των σχέσεων της ΕΕ με γειτονικές χώρες στην περιοχή εξήρε από την Λευκωσία, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα στην αρχική του τοποθέτηση στη διάρκεια δηλώσεων στα ΜΜΕ, μετά το γεύμα εργασίας στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE