Έμπλεξε 19χρονος: Ανέκοψαν το όχημα του και τον έπιασαν με την «πραμάτεια» του

Έμπλεξε 19χρονος: Ανέκοψαν το όχημα του και τον έπιασαν με την «πραμάτεια» του

Νεαρός ηλικίας 19 ετών εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και έχοντας στην κατοχή του ναρκωτικές ουσίες το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου γύρω στις 22:30 την Πέμπτη, μέλη της ΑΔΕ Πάφου ανέκοψαν όχημα στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων στην περιοχή Χλώρακας που όπως διαφάνηκε οδηγείτο από 19χρονο.

Στην κατοχή του 19χρονου εντοπίστηκε κάνναβη βάρους 2 γραμμαρίων περίπου ενώ έλεγχος ναρκοτεστ που υποβλήθηκε είχε θετική ένδειξη.

Ο 19χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητεθεί αργότερα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Κοινός στόχος με ΓΓ ΟΗΕ η ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό πριν το τέλος του έτους

ΠτΔ: Κοινός στόχος με ΓΓ ΟΗΕ η ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό πριν το τέλος του έτους

Ο κοινός στόχος για ουσιαστική πρόοδο στο Κυπριακό πριν από τη λήξη της θητείας του ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, επιβεβαιώθηκε κατά τη συνάντηση που είχε την Τετάρτη στις Βρυξέλλες με τον κ. Γκουτέρες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αμέσως μετά τη συνάντηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE