Έμπλεξε 19χρονος: Ανέκοψαν το όχημα του και τον έπιασαν με την «πραμάτεια» του

Έμπλεξε 19χρονος: Ανέκοψαν το όχημα του και τον έπιασαν με την «πραμάτεια» του

Νεαρός ηλικίας 19 ετών εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και έχοντας στην κατοχή του ναρκωτικές ουσίες το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου γύρω στις 22:30 την Πέμπτη, μέλη της ΑΔΕ Πάφου ανέκοψαν όχημα στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων στην περιοχή Χλώρακας που όπως διαφάνηκε οδηγείτο από 19χρονο.

Στην κατοχή του 19χρονου εντοπίστηκε κάνναβη βάρους 2 γραμμαρίων περίπου ενώ έλεγχος ναρκοτεστ που υποβλήθηκε είχε θετική ένδειξη.

Ο 19χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητεθεί αργότερα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.

BEST OF TOTHEMAONLINE