Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το έγγραφο περιλαμβάνει 72 σελίδες απαντώντας σε όλα τα σημεία της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα.

Η πρώτη δικάσιμος έχει οριστεί στις 23 Μαΐου χωρίς να έχει ακόμη γίνει γνωστή η διαδικασία που θα ακολουθηθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από σήμερα... H Kύπρος αναλαμβάνει τα ηνία της ΕΕ - Το μήνυμα Χριστοδουλίδη και οι προτεραιότητες

Από σήμερα... H Kύπρος αναλαμβάνει τα ηνία της ΕΕ - Το μήνυμα Χριστοδουλίδη και οι προτεραιότητες

Η Κυπριακή Δημοκρατία, το νοτιοανατολικότερο άκρο της Ευρώπης, το μόνο διχασμένο κράτος-μέλος της ΕΕ αναλαμβάνει την προεδρία της ‘Ενωσης από σήμερα και για έξι μήνες, φιλοδοξώντας να αφήσει το αποτύπωμά της για δεύτερη φορά από την ένταξή της το 2004.