Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση για Έλληνα celebrity μετά τη φυλακή στο Σίγμα;

Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση για Έλληνα celebrity μετά τη φυλακή στο Σίγμα;

Ένα βήμα πριν την τελική συμφωνία είναι o Έλληνας σχεδιαστής και οι ιθύνοντες της διοργάνωσης των αντρικών καλλιστείων.

Ο πολυσυζητημένος Λάκης Γαβαλάς έχει δεχτεί τηλεφώνημα από την παραγωγή των ανδρικών καλλιστείων του ΣΙΓΜΑ για να καθίσει στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής.

Ο ίδιος ήταν πολύ θετικός με την πρόταση αυτή και όπως όλα δείχνουν θα είναι ένα από τα άτομα που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού του πρωτοποριακού show.

Η κυρία που έχει εξασφαλίσει θέση στην επιτροπή είναι η αρχισυντάκτρια των περιοδικών Madame Figaro και Time Out και ραδιοφωνικός παραγωγός του Ράδιο Πρώτο, Σύλια Ιωαννίδου. 

Παρουσιάστρια του show θα είναι η εντυπωσιακή, Έβελυν Καζαντζόγλου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.