ΕΛΛΑΔΑ

Μενίδι: Η στιγμή που ο δολοφόνος συναντά την 40χρονη πρώην σύζυγό του λίγο πριν τη σκοτώσει – Δείτε βίντεο ντοκουμέντο

Μενίδι: Η στιγμή που ο δολοφόνος συναντά την 40χρονη πρώην σύζυγό του λίγο πριν τη σκοτώσει – Δείτε βίντεο ντοκουμέντο

Ενέδρα θανάτου είχε στήσει ο 50χρονος που δολοφόνησε την πρώην σύζυγό του τα ξημερώματα της Πέμπτης, σε κεντρικό δρόμο στο Μενίδι, κάτω από το σπίτι τηςόπως δείχνει και το συγκλονιστικό ντοκουμέντο που φέρνει στη δημοσιότητα το protothema.gr.

Ο 50χρονος, ο οποίος, όπως παραδέχθηκε στην αστυνομία, γνώριζε το δρομολόγιο της γυναίκας. Φρόντισε να φτάσει κάτω από το σπίτι της πριν περάσει. Το βίντεο τον δείχνει να περνάει με κατεύθυνση από αριστερά προς δεξιά. Στη συνέχεια επιστρέφει. Η άτυχη γυναίκα, που φορά λευκό ρούχο από πάνω, φαίνεται στη δεξιά πλευρά να περπατά. Όταν τον βλέπει, σταματά.

Λίγο αργότερα, είναι νεκρή. Ο δράστης την πλησίασε και άρχισε να τη μαχαιρώνει επανειλημμένα καταφέρνοντας της περισσότερα από 10 χτυπήματα. Στο τέλος άφησε το μαχαίρι καρφωμένο στο άψυχο σώμα της, μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί.

Στη συνέχεια αποχώρησε από το σημείο, πήγε σε ένα ξενοδοχείο και προσπάθησε να κρυφτεί σε μία οικοδομή στην οποία, κατά αναφορές, είχε εργαστεί. Μαζί του είχε και κουτάκια μπύρας καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Κάτι που άλλωστε συνήθιζε να κάνει και όταν ζούσε με το θύμα του. Έπινε και στη συνέχεια την χτυπούσε. Τελικά αστυνομικοί του τμήματος την περιοχής τον εντόπισαν κατά τη διάρκεια περιπολίας και του πέρασαν χειροπέδες.

«Ξύπνησα το πρωί και πήγα στο συγκεκριμένο γιατί ήξερα ότι περνάει από εκεί στις 5.30 το πρωί. Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω. Στη συνέχεια έφυγα με τα πόδια και πήγα σε ένα ξενοδοχείο. Έκατσα λίγο εκεί και μετά πήγα με τα πόδια στην οικοδομή και ήπια κάτι μπύρες μέχρι που τελικά με συνέλαβαν», είπε ο κατηγορούμενος στους αστυνομικούς, που εμφανίστηκε αμετανόητος για την πράξη του.

Πετάει τις μπύρες στον κάδο

Λίγο νωρίτερα, όπως δείχνει νέο βίντεο του protothema.gr, ο 50χρονος κρατά μια σακούλα με μπύρες, την οποία πετά σε κάδο ανακύκλωσης.

Ο κατηγορούμενος αναμένεται ότι θα οδηγηθεί τη Δευτέρα το πρωί εκ νέου στην ανακρίτρια για να απολογηθεί για την πράξη του. Εις βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

«Τη σκότωσα γιατί δεν άντεχα να βλέπω άλλον να οδηγά το αμάξι μου»

Όταν συνελήφθη, ο 50χρονος ήταν εμφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ και έδειχνε να μην καταλαβαίνει τι έχει συμβεί. Οι αστυνομικοί τον περιγράφουν ως έναν άνθρωπο κυνικό που δεν έδειξε ούτε μια στιγμή να μετανιώνει για την πράξη του. Τελικά ομολόγησε τη δολοφονία με τους ισχυρισμούς του να προκαλούν σοκ.

Στην ερώτηση των αστυνομικών γιατί προέβη στο ειδεχθές έγκλημα, ο καθ’ ομολογίαν δράστης φέρεται να απάντησε: «Δεν άντεχα να βλέπω τον γκόμενο της να οδηγά το αμάξι μου. Εγώ δούλευα και εκείνη μου έτρωγε τα λεφτά».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε γιατί είναι η βασίλισσα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-0 της Ντορντμουντ στον τελικό του Champions League και σήκωσε στον ουρανό του Γουέμπλεϊ το 15ο τρόπαιο της!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top