Απάντησε για τη μετακίνηση οπαδών ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Ως οπαδός της Πάφου, φυσικά θέλω να κερδίσει»

Απάντησε για τη μετακίνηση οπαδών ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Ως οπαδός της Πάφου, φυσικά θέλω να κερδίσει»

Σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, προσερχόμενος σε εκδήλωση για την έναρξη τουρνουά καλαθόσφαιρας σε τροχοκαθισμα, προέβη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Κληθείς να σχολιάσει δηλώσεις του Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου περί χρυσής τομής για τη μετακίνηση των φιλάθλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «χρυσή τομή δεν έχει βρεθεί. Η χρυσή τομή φυσικά είναι μία. Να μη γίνονται επεισόδια στα γήπεδα. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό το δεδομένο είμαστε εδώ να λάβουμε οποιαδήποτε μέτρα.

Ως Πολιτεία έχουμε συγκεκριμένες θέσεις και προσεγγίσεις, υπάρχει και διαφωνία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου σε κάποια ζητήματα, υπάρχει και με κάποια Σωματεία. Φυσικά και δεν θέλουμε να συνεχίσει αυτό το μέτρο, της μη μετακίνησης φιλάθλων, αλλά οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν στη βάση ενός και μόνου δεδομένου. Αυτή είναι και η χρυσή τομή, να διεξάγονται ποδοσφαιρικοί αγώνες με ασφάλεια».

Σε ερώτηση για τον τελικό Κυπέλλου απόψε, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης είπε «ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας να κερδίσει ο καλύτερος. Ως οπαδός της Πάφου, φυσικά θέλω να κερδίσει η Πάφος».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραδοχή Χαρτσιώτη: «Εισαγόμενο και ανεξέλεγκτο το οργανωμένο έγκλημα στην Κύπρο» – «Δεν πρόκειται να παταχθεί ποτέ»

Παραδοχή Χαρτσιώτη: «Εισαγόμενο και ανεξέλεγκτο το οργανωμένο έγκλημα στην Κύπρο» – «Δεν πρόκειται να παταχθεί ποτέ»

Το οργανωμένο έγκλημα είναι εισαγόμενο και μετεξελίσσεται, είπε την Τετάρτη ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών, όπου συζητήθηκε το θέμα κεκλεισμένων των θυρών, με αφορμή τη δολοφονία του Σταύρου Δημοσθένους στη Λεμεσό, με συμμετοχή και του Αρχηγού της Αστυνομίας, Θεμιστού Αρναούτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE