Βρέφος έξι μηνών στην Αριζόνα με τραύματα όταν το πυροβόλησε ο πατέρας του

Βρέφος έξι μηνών στην Αριζόνα με τραύματα όταν το πυροβόλησε ο πατέρας του

Ένα βρέφος έξι μηνών νοσηλεύεται σε νοσοκομείο αφότου ένας άνδρας φέρεται να το πυροβόλησε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια ένοπλης συμπλοκής σε πόλη της Αριζόνας. Περίπου στις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής (μεσημέρι Παρασκευής στην Ελλάδα), ο πατέρας του βρέφους φέρεται να εισέβαλε στο σπίτι όπου ζούσε το παιδί και η μητέρα του. Στη συνέχεια κράτησε για αρκετές ώρες σε ομηρία τη μητέρα και το παιδί πριν η μητέρα καταφέρει να διαφύγει.

Η γυναίκα είχε ελαφρά τραύματα, αν και παραμένει ασαφές πώς κατάφερε να δραπετεύσει, όπως γράφει ο Guardian.

Μετά την άφιξή τους στην κατοικία, οι αστυνομικοί εντόπισαν αμέσως το τραυματισμένο βρέφος και το μετέφεραν σε νοσοκομείο. Το παιδί είχε τραύματα στα πόδια, αλλά δεν ήταν απειλητικά.

Ενώ όμως η αστυνομία και ειδικές δυνάμεις ήταν στο σημείο, το σπίτι έπιασε φωτιά ενώ ο πατέρας του παιδιού βρισκόταν ακόμη μέσα. Παραμένει ασαφές πώς ξεκίνησε η φωτιά ή σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο πατέρας, που δεν έχει τεθεί υπό κράτηση.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE