Πουλήθηκε το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου - Το αγόρασε Τούρκος επενδυτής για να πάρει Golden Visa

Πουλήθηκε το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου - Το αγόρασε Τούρκος επενδυτής για να πάρει Golden Visa

Νέο ιδιοκτήτη έχει το σπίτι όπου διέμενε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Πάτρα με τον Μάνο Δασκαλάκη και τα τρία παιδιά τους.

Το ακίνητο πέρασε στα χέρια ενός Τούρκου επενδυτή, με σκοπό να λάβει Golden Visa, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ.

Πρόκειται για ένα οίκημα σε κεντρικό σημείο της Πάτρας και συγκεκριμένα στην οδό Μπιζανίου, ενώ η τιμή αγοράς ανήλθε σε 250.000 ευρώ.

Πού θα καταλήξουν τα 250.000 ευρώ από την αγοραπωλησία
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Τούρκος επενδυτής αγόρασε όλο το κτίσμα στην Πάτρα, τόσο το ισόγειο όπου έμεναν η Πισπιρίγκου με τον Δασκαλάκη όσο και τους υπόλοιπους δύο ορόφους, στον έναν εκ των οποίων διέμενε και η σπιτονοικοκυρά, η οποία πέθανε πριν από λίγα χρόνια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το ποσό θα μοιραστούν οι συγγενείς της σπιτονοικοκυράς.

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.