ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Επαναρχίζουν σήμερα οι έρευνες στην περιοχή της Λάρας μετά το εντοπισμό ανθρώπινου μέλους, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα» ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου ανέφερε ότι γίνονται εξετάσεις αναφορικά με ελλείποντα πρόσωπα ενώ ανοικτό είναι και το ενδεχόμενο να ανήκει σε κάποιο μετανάστη που επέβαινε σε βάρκα .

«Φαίνεται ότι βγήκε από την θάλασσα, όπου φαίνεται να βρισκόταν για πολύ καιρό», πρόσθεσε.

Μιλώντας στην εκπομπή «Alphanews Καλημέρα» ο δημοσιογράφος Κώστα Νάνος ανέφερε ότι το πέλμα ποδιού φαίνεται να ανήκει σε άνδρα.

Όπως σημείωσε ο Βοηθός Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου στο ΚΥΠΕ, πρόκειται για ανθρώπινο πόδι από τον αστράγαλο και κάτω εντός ενός παπουτσιού, το οποίο εντοπίστηκε από πολίτη το απόγευμα της Κυριακής (19/5) στην θαλάσσια περιοχή της Λάρας.

Ο πολίτης το μετέφερε στον αστυνομικό σταθμό Πέγειας γύρω στις 19:00 χθες ενώ υπέδειξε το ακριβές σημείο εντοπισμού του, με την Αστυνομία να είχε κινητοποιηθεί άμεσα.

Επίσης ενημερώθηκαν ιατροδικαστές και ανθρωπολόγος, οι οποίοι σήμερα Δευτέρα (20/5) θα ξεκινήσουν οι έρευνες στην περιοχή δια ξηρός και θαλάσσης για εντοπισμό και άλλων στοιχείων.

Δείτε όσα αναφέρθηκαν στα πιο κάτω αποσπάσματα: 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top