ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευρεία σύσκεψη στο ΥΠΑΝ εξέτασε τη διαχείριση απειλών και κρίσεων στα σχολεία

Ευρεία σύσκεψη στο ΥΠΑΝ εξέτασε τη διαχείριση απειλών και κρίσεων στα σχολεία

Οδηγίες για άμεση και χωρίς καθυστερήσεις επικαιροποίηση, ενίσχυση, αλλά και απλοποίηση του σχεδίου δράσης, σε συνεργασία με την Αστυνομία, στη βάση και της εμπειρίας της περασμένης Παρασκευής, έδωσε σήμερα Δευτέρα, με αφορμή τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είχαν λάβει δημόσια σχολεία, η Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, Αθηνά Μιχαηλίδου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, με αφορμή τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είχαν λάβει δημόσια σχολεία την περασμένη Παρασκευή, η Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, Αθηνά Μιχαηλίδου, συγκάλεσε σήμερα Δευτέρα ευρεία σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν η Γενική Διευθύντρια, Μαρίνα Ιωάννου Χασάπη και οι Διευθυντές και Διευθύντριες όλων των Διευθύνσεων και Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ).

Η Υπουργός αρχικά ευχαρίστησε τη Γενική Διευθύντρια και όλους τους/τις Διευθυντές/Διευθύντριες των Διευθύνσεων και Υπηρεσιών του Υπουργείου για τις άμεσες ενέργειες στις οποίες προέβησαν για διαχείριση της κατάστασης, με γνώμονα πάντα την ασφάλεια των μαθητών, των μαθητριών, των εκπαιδευτικών και του υπόλοιπου προσωπικού στα σχολεία, που αποτελεί μια από τις σημαντικότερες προτεραιότητες του ΥΠΑΝ.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εξέφρασε προς τις διευθυντικές ομάδες και τους/τις εκπαιδευτικούς των σχολείων για την αποτελεσματική εφαρμογή του σχεδίου δράσης που ενεργοποιείται σε αυτές τις περιπτώσεις, αλλά και προς την Αστυνομία Κύπρου για τις δικές της ενέργειες.

Η κ. Μιχαηλίδου έδωσε οδηγίες για άμεση και χωρίς καθυστερήσεις επικαιροποίηση, ενίσχυση, αλλά και απλοποίηση του εν λόγω σχεδίου δράσης, σε συνεργασία με την Αστυνομία, στη βάση και της εμπειρίας της περασμένης Παρασκευής.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Ραγδαίες εξελίξεις - Πληροφορίες ότι η Κλαϊδη εγκαταλείπει την υπεράσπιση του Νεκτάριου

Κατακλυσμός 2024: Όλες οι εκδηλώσεις της Κύπρου – Αυτοί είναι οι τραγουδιστές –έκπληξη- που θα έρθουν στο νησί

«Χρυσό» το καρπούζι: Αυτός είναι ο λόγος που πήραν «φωτιά» οι τιμές - Αναμένεται νέα άνοδος και σε άλλα προϊόντα

ΗΠΑ: Σάλος από διαφήμιση με twerking σε γυμναστήριο σχολείου για τουρνουά μπάσκετ - Ακυρώθηκε η εκδήλωση

Ανείπωτη θλίψη για τον 41χρονο Παναγιώτη - Καταγγελία ότι απεβίωσε λόγω ασυνεννοησίας γιατρών

Άννα Μονογιού: Τα συγκινητικά λόγια για τον Διονύση Τσακνή - Εμφανίστηκε σε live σύνδεση



ΟΗΕ: Δεν προγραμματίστηκε ταξίδι της Ολγκίν στην Κύπρο

ΟΗΕ: Δεν προγραμματίστηκε ταξίδι της Ολγκίν στην Κύπρο

Δεν έχει προγραμματιστεί ταξίδι της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα για το Κυπριακό Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ στην Κύπρο, δήλωσε την Παρασκευή ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος του ΓΓ, Φαρχάν Χακ κατά τη διάρκεια της Ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, ενώ στις 19 Ιουνίου είχε αναφερθεί σε προσεχές ταξίδι της κ. Ολγκίν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top