Τουλάχιστον 19 νεκροί στο Περού σε δύο δυστυχήματα με επιβατικά βαν

Τουλάχιστον 19 νεκροί στο Περού σε δύο δυστυχήματα με επιβατικά βαν

Τουλάχιστον 19 άνθρωποι σκοτώθηκαν στο Περού σε δύο δυστυχήματα με επιβατικά βαν, τα οποία σημειώθηκαν με διαφορά λίγων ωρών, ανακοίνωσαν χθες οι αρχές.

Δέκα άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο και άλλοι 16 τραυματίστηκαν όταν επιβατικό βαν συγκρούστηκε με νταλίκα στην περιοχή Πάσκο, στο κεντρικό τμήμα της χώρας.

Την προηγούμενη νύχτα, επιβατικό βαν εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό στην περιοχή Άνκας (δυτικότερα), παρασύροντας στον θάνατο εννέα επιβαίνοντες. Έξι τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής.

Τα θανατηφόρα τροχαία είναι συχνά στο Περού και αποδίδονται συνήθως σε υπερβολική ταχύτητα, στην κακή κατάσταση του οδικού δικτύου, σε απουσία σηματοδότησης σε ορισμένες περιοχές, καθώς και σε πλημμελείς ελέγχους από την αστυνομία.

Σύμφωνα με στοιχεία του Υπουργείου Μεταφορών, 3.138 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το 2023 σε τροχαία δυστυχήματα στο Περού.

Την προηγούμενη εβδομάδα, 16 άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν λεωφορείο με περίπου 40 επιβαίνοντες έπεσε σε γκρεμό στην περιοχή Αγιακούτσο, στο βόρειο τμήμα της χώρας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο - Έχει χιλιάδες στόχους και πολεμικά σχέδια για 3 έως 6 εβδομάδες το Ισραήλ

LIVE: Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο - Έχει χιλιάδες στόχους και πολεμικά σχέδια για 3 έως 6 εβδομάδες το Ισραήλ

Με χιλιάδες προκαθορισμένους στόχους και πολεμικά σχέδια διάρκειας από τρεις έως έξι εβδομάδες εμφανίζεται να είναι προετοιμασμένο το Ισραήλ, την ώρα που βρετανικά μαχητικά αεροσκάφη τύπου Eurofighter Typhoon και Lockheed Martin F-35 Lightning II πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο, ενισχύοντας την παρουσία συμμαχικών δυνάμεων στην περιοχή. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE