Νέα αναβολή στην υπόθεση απόπειρας φόνου στο Ψάθι

Νέα αναβολή στην υπόθεση απόπειρας φόνου στο Ψάθι

Κοινό αίτημα αναβολής, που υπέβαλαν η Κατηγορούσα αρχή και η υπεράσπιση για την υπόθεση της απόπειρας φόνου στο χωριό Ψάθι της επαρχίας Πάφου, ενέκρινε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Πάφου. Η έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας θα γίνει την 28η Μαΐου.  

Η υπόθεση απόπειρας φόνου που έλαβε χώρα στο Ψάθι ήταν ορισμένη για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας.

Ο εκπρόσωπος της εισαγγελείας Δικηγόρος της Δημοκρατίας Α κ. Ανδρέας Χ´Κύρου από κοινού με την δικηγόρο του κατηγορουμένου ποινικολόγο Δρ Άρτεμις Σαββίδου, προέβησαν σε κοινό αίτημα αναβολής. Ο λόγος όπως επεσήμαναν ήταν ότι γίνονται κάποιες προεργασίες για την υπόθεση που έχουν συζητήσει οι πλευρές και χρειάζεται περαιτέρω χρόνος.

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Πάφου, ενέκρινε το αίτημα και ως εκ τούτου ανέβαλε τη σημερινή δικάσιμο, ακύρωσε την αυριανή και η υπόθεση παρέμεινε για ακρόαση την 28 και 29 Μαΐου, στις 09:30.

Το Δικαστήριο διέταξε όπως μέχρι τότε ο κατηγορούμενος θα εξακολουθεί να παραμένει υπό κράτηση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.

BEST OF TOTHEMAONLINE