Κρίσιμα στο Νοσοκομείο 15χρονος - Έπεσε από ταράτσα

Κρίσιμα στο Νοσοκομείο 15χρονος  - Έπεσε από ταράτσα

Κρίσιμα στο Νοσοκομείο νοσηλεύεται 15χρονο αλλοδαπό αγόρι μετά από πτώση από ταράτσα γύρω στις 13:45 το μεσημέρι της Τρίτης (21/5).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 15χρονος έπεσε από ταράτσα τετραώροφου κτηρίου από ύψος 16 μέτρων και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ φέρει πολλαπλά κατάγματα.

Όπως ενημερωνόμαστε από την Αστυνομία, ο 15χρονος επικοινωνεί με το περιβάλλον και ανεφερε ότι η πτώση του οφείλεται σε ατύχημα.

Με βάση την ίδια ενημέρωση, το περιστατικό συνέβη στην πολυκατοικία Ευαγόρας Παλληκαρίδης στην ομόνυμη οδό, με τον ανήλικο να βρισκόταν στο εν λόγω κτήριο, επειδή εκεί εργάζεται η μητερα του.

Μέλη της Αστυνομίας επισκέφθηκαν άμεσα την σκηνή την οποία απέκλεισαν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: Σε εξέλιξη διαδικασίες ανάκτησης €67 εκ. από Κομισιόν για το τερματικό στο Βασιλικό

Υπ. Ενέργειας: Σε εξέλιξη διαδικασίες ανάκτησης €67 εκ. από Κομισιόν για το τερματικό στο Βασιλικό

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες ανάκτησης του ποσού των 67 εκατομμυρίων ευρώ, που δόθηκε ως χορηγία από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το τερματικό στο Βασιλικό, δήλωσε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Μιχάλης Δαμιανός, ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ενέργειας, προσθέτοντας ότι για τον τρόπο ανάκτησης του ποσού έγινε συμψηφισμός με άλλα ποσά της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ έχει επιστραφεί και ένα ποσό σε μετρητά.

BEST OF TOTHEMAONLINE