Ανθρώπινο μέλος σε παραλία: Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες - Εν αναμονή επιστημονικών εξετάσεων

Ανθρώπινο μέλος σε παραλία: Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες - Εν αναμονή επιστημονικών εξετάσεων

Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της Αστυνομίας που διεξάγονταν μετά τον εντοπισμό ανθρώπινου πέλματος στην περιοχή της Λάρας από πολίτη την Κυριακή.

Άκαρπες απέβησαν και οι χτεσινές έρευνες δια ξηράς και θαλάσσης χωρίς να εντοπιστεί οποιοδήποτε τεκμήριο σχετικό με την υπόθεση.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου ανέφερε πως "στις χτεσινές έρευνες δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε και οι έρευνες ολοκληρώθηκαν".

Το ανθρώπινο μέλος έχει σταλεί στη Λευκωσία για σκοπούς εξέτασης, τόσο από ανθρωπολόγο όσο και από ιατροδικαστή, ανέφερε ο Νικολάου, προσθέτοντας πως προς το παρόν στάδιο δεν υπάρχει τίποτε ανακοινώσιμο.

Το ανθρώπινο πέλμα εντόπισε πολίτης ο οποίος είχε μεταβεί για κολύμπι στην περιοχή της Λάρας.

Άμεσα το μετέφερε μέσα σε σακκούλι στο αστυνομικό σταθμό Πέγειας. Ακολούθως ο πολίτης υπέδειξε στις αρχές το ακριβές σημείο εντοπισμού του.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκρατημένα αισιόδοξος για τις συνομιλίες στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Δέχθηκε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου στο Προεδρικό

Συγκρατημένα αισιόδοξος για τις συνομιλίες στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Δέχθηκε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου στο Προεδρικό

Συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνάντηση του, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αμμοχώστου.