Elvis Presley: Σε πλειστηριασμό η βίλα του – Αντίθετη με την πώληση η εγγονή του

Elvis Presley: Σε πλειστηριασμό η βίλα του – Αντίθετη με την πώληση η εγγονή του

Η ηθοποιός Riley Keough, εγγονή του Elvis Presley και κληρονόμος της περιουσίας του, κατέθεσε νομική αγωγή κατά ιδιωτικής επενδυτικής εταιρείας, ισχυριζόμενη ότι επιχειρεί «εξωδικαστική» πώληση της βίλας “Graceland” του Presley.

Η μητέρα της Keough, Lisa Marie Presley, πέθανε τον Ιανουάριο του 2023, σε ηλικία 54 ετών. Τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, μια εταιρεία με την επωνυμία Naussany Investments & Private Lending κατέθεσε αγωγή κατά της περιουσίας της Lisa Marie, ισχυριζόμενη ότι όταν πέθανε είχε ανεξόφλητο δάνειο ύψους 3,8 εκατ. δολαρίων (περίπου 3,5εκ.€) που όφειλε στην εταιρεία και είχε χρησιμοποιήσει την Graceland ως εγγύηση.

Στις 15 Μαΐου, η Keough κατέθεσε αγωγή σε δικαστήριο του Τενεσί, υποστηρίζοντας ότι οι ισχυρισμοί της Naussany ήταν δόλιοι. «Η Lisa Marie Presley δεν δανείστηκε ποτέ χρήματα από την Naussany Investments και δεν έδωσε ποτέ συμβόλαιο εμπιστοσύνης στην Naussany Investments». Η καταγγελία αναφέρει επίσης ότι τα έγγραφα «που υποτίθεται ότι αποδεικνύουν ένα τέτοιο δάνειο … είναι πλαστά».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE