LIFESTYLE

Ο George Russell με Tommy Hilfiger στο Grand Prix Imola στην Ιταλία - Δείτε φωτογραφίες

Ο George Russell με Tommy Hilfiger στο Grand Prix Imola στην Ιταλία - Δείτε φωτογραφίες

Η Tommy Hilfiger, μέρος της PVH Corp. [NYSE: PVH], ανακοινώνει ότι ο οδηγός της Mercedes-AMG Petronas Formula 1 George Russell φόρεσε TOMMY HILFIGER στο Grand Prix Emilia Romagna ή 'Imola' στην Ιταλία στις 17-19 Μαΐου 2024. Καθώς η Formula 1 ενώνει τους κόσμους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, της μόδας και της ψυχαγωγίας, η είσοδος στην περιοχή του paddock παρακολουθείται όλο και περισσότερο ως μια συναρπαστική στιγμή μόδας τόσο από τους οπαδούς των οδηγών, όσο και από τους VIP παρευρισκόμενους.

Ο George Russell φόρεσε ένα εκρού πουλόβερ σε χαλαρή γραμμή με λαιμόκοψη και κεντημένο λογότυπο από τη συλλογή TOMMY HILFIGER Άνοιξη Καλοκαίρι 2024 σε συνδυασμό με λευκό λινό chino και συνδύασε την εμφάνισή του με ένα ζευγάρι loafers TOMMY HILFIGER.

Επιπλέον, ο Russel φόρεσε ένα κόκκινο slim-fit polo κάτω από ένα navy-blue αντιανεμικό, και τα δύο από τη συλλογή TOMMY HILFIGER Άνοιξη Καλοκαίρι 2024, συνδυασμένα με λευκό λινό chino παντελόνι Την εμφάνιση του ολοκλήρωσε με crisp white TOMMY HILFIGER sneakers.

Η TOMMY HILFIGER ιδρύθηκε στη Νέα Υόρκη και ορίζεται από τις ρίζες του Classic American Cool και το κόκκινο, λευκό και μπλε DNA της. Εμπνευσμένη από την αδιάκοπη επιδίωξη να γράψει νέους κανόνες για την αμερικανική μόδα και την ποπ κουλτούρα, η TOMMY HILFIGER δημιουργεί τη σύγχρονη “στολή” για έναν φιλόδοξο τρόπο ζωής. Ανανεώνοντας πάντα τους κώδικες του αμερικανικού στυλ, παραμένει γνωστή για τις συλλογές Sportswear και Denim με κλασικά κομμάτια που γίνονται σύγχρονα.

Οι φίλοι και οι λάτρεις της μάρκας καλούνται να συμμετάσχουν στη συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας τα #TommyHilfiger, #TommyJeans, @TommyHilfiger και @TommyJeans.

Οι συλλογές Tommy Hilfiger και Tommy Jeans για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2024 είναι διαθέσιμες στο tommy.com, στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

ΠΟΥ: Emilia Romagna Grand Prix (Imola)

ΠΟΤΕ: 17-19 Μαΐου, 2024

Δείτε φωτογραφίες:

LINKS TO TOMMY.COM:

• FLAG EMBROIDERY CREW NECK RELAXED JUMPER
• BLUE PORTLAND STAND CC DESERT SKY
• FLAG CUFF SLIM POLO
• LINEN CHINOS TOMMY

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απαντά στον Τούρκο ΥΠΕΞ ο ΠτΔ: «Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, λόγω της αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Απαντά στον Τούρκο ΥΠΕΞ ο ΠτΔ: «Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, λόγω της αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Επιβεβαίωσε τη συνάντησή του στις Βρυξέλλες με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ απάντησε και στο Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, τονίζοντας ότι η Κύπρος είναι κέντρο επιχειρήσεων αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας και απομάκρυνσης αμάχων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top