Η ρωσική υπηρεσία κατασκοπείας κατηγορεί την «παγκόσμια φιλελεύθερη ελίτ» για την απόπειρα δολοφονίας του Φίτσο

Η ρωσική υπηρεσία κατασκοπείας κατηγορεί την «παγκόσμια φιλελεύθερη ελίτ» για την απόπειρα δολοφονίας του Φίτσο

Η ρωσική Υπηρεσία Εξωτερικής Κατασκοπείας (SVR) δήλωσε σήμερα ότι «απολυταρχικές-φιλελεύθερες ελίτ υπέρ της παγκοσμιοποίησης» κρύβονται πίσω από την απόπειρα δολοφονίας του Σλοβάκου πρωθυπουργού Ρόμπερτ Φίτσο αυτό τον μήνα, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Η SVR δήλωσε ότι η κίνηση έχει στόχο να εκφοβίσει αυτούς που έχουν αποκλίνουσες απόψεις και ενεργούν προς το συμφέρον των κρατών τους και ότι η Δύση προσπαθεί τώρα να καλύψει το έγκλημα κατηγορώντας για αυτό έναν ένοπλο.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE