Η ρωσική υπηρεσία κατασκοπείας κατηγορεί την «παγκόσμια φιλελεύθερη ελίτ» για την απόπειρα δολοφονίας του Φίτσο

Η ρωσική υπηρεσία κατασκοπείας κατηγορεί την «παγκόσμια φιλελεύθερη ελίτ» για την απόπειρα δολοφονίας του Φίτσο

Η ρωσική Υπηρεσία Εξωτερικής Κατασκοπείας (SVR) δήλωσε σήμερα ότι «απολυταρχικές-φιλελεύθερες ελίτ υπέρ της παγκοσμιοποίησης» κρύβονται πίσω από την απόπειρα δολοφονίας του Σλοβάκου πρωθυπουργού Ρόμπερτ Φίτσο αυτό τον μήνα, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Η SVR δήλωσε ότι η κίνηση έχει στόχο να εκφοβίσει αυτούς που έχουν αποκλίνουσες απόψεις και ενεργούν προς το συμφέρον των κρατών τους και ότι η Δύση προσπαθεί τώρα να καλύψει το έγκλημα κατηγορώντας για αυτό έναν ένοπλο.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Καθοριστική τομή για ένα δίκαιο και σύγχρονο φορολογικό σύστημα

ΠτΔ: Καθοριστική τομή για ένα δίκαιο και σύγχρονο φορολογικό σύστημα

Μετά την ψήφιση της φορολογικής μεταρρύθμισης από τη Βουλή των Αντιπροσώπων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανακοινωθέν του, κάνει λόγο για μια ιστορική μεταρρύθμιση που εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό της Κυβέρνησης για τον εκσυγχρονισμό του κράτους και την ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης και της οικονομικής ανταγωνιστικότητας.