Η ρωσική υπηρεσία κατασκοπείας κατηγορεί την «παγκόσμια φιλελεύθερη ελίτ» για την απόπειρα δολοφονίας του Φίτσο

Η ρωσική υπηρεσία κατασκοπείας κατηγορεί την «παγκόσμια φιλελεύθερη ελίτ» για την απόπειρα δολοφονίας του Φίτσο

Η ρωσική Υπηρεσία Εξωτερικής Κατασκοπείας (SVR) δήλωσε σήμερα ότι «απολυταρχικές-φιλελεύθερες ελίτ υπέρ της παγκοσμιοποίησης» κρύβονται πίσω από την απόπειρα δολοφονίας του Σλοβάκου πρωθυπουργού Ρόμπερτ Φίτσο αυτό τον μήνα, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Η SVR δήλωσε ότι η κίνηση έχει στόχο να εκφοβίσει αυτούς που έχουν αποκλίνουσες απόψεις και ενεργούν προς το συμφέρον των κρατών τους και ότι η Δύση προσπαθεί τώρα να καλύψει το έγκλημα κατηγορώντας για αυτό έναν ένοπλο.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Η πρώτη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο κατά τη δεκαετή θητεία του, δημιουργεί, αναμφίβολα υψηλούς συμβολισμούς. Όμως, όσο εξελίσσεται το πρόγραμμά του, τόσο ενισχύεται η αίσθηση ότι η ουσία της πρωτοβουλίας δεν είναι η ανακοίνωση μιας νέας φάσης στο Κυπριακό, αλλά η αποτροπή της πλήρους κατάρρευσης της διαδικασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE