Έτοιμο να λειτουργήσει το Υφυπουργείο Μετανάστευσης - Αναμένεται ο διορισμός υφυπουργού από τον ΠτΔ

Έτοιμο να λειτουργήσει το Υφυπουργείο Μετανάστευσης - Αναμένεται ο διορισμός υφυπουργού από τον ΠτΔ

Σε στάση αναμονής βρίσκεται το Υφυπουργείο Μετανάστευσης για τη λειτουργία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα τα γραφεία είναι έτοιμα και το σχετικό προσωπικό έχει ήδη μετακομίσει.

Τα κεντρικά γραφεία του Υφυπουργείου όπου θα στεγάζει το γραφείο του υφυπουργού θα βρίσκεται κοντά στη Λεωφόρο Μακαρίου στη Λευκωσία πλησίον του Υπουργείου Ενέργειας.

Μάλιστα έχουν ήδη προχωρήσει και στη δημιουργία και διαχωρισμό των σχετικών μηχανογραφικών συστημάτων των κάθε τμημάτων που απαρτίζουν το Υφυπουργείο.

Στο παρόν στάδιο, όλα τα τμήματα παραμένουν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών μέχρι και τον διορισμό προσώπου στη θέση του υφυπουργού από τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Πάντως, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, δεν υπάρχει κάτι νεότερο σε σχέση με τον διορισμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE