Έτοιμο να λειτουργήσει το Υφυπουργείο Μετανάστευσης - Αναμένεται ο διορισμός υφυπουργού από τον ΠτΔ

Έτοιμο να λειτουργήσει το Υφυπουργείο Μετανάστευσης - Αναμένεται ο διορισμός υφυπουργού από τον ΠτΔ

Σε στάση αναμονής βρίσκεται το Υφυπουργείο Μετανάστευσης για τη λειτουργία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα τα γραφεία είναι έτοιμα και το σχετικό προσωπικό έχει ήδη μετακομίσει.

Τα κεντρικά γραφεία του Υφυπουργείου όπου θα στεγάζει το γραφείο του υφυπουργού θα βρίσκεται κοντά στη Λεωφόρο Μακαρίου στη Λευκωσία πλησίον του Υπουργείου Ενέργειας.

Μάλιστα έχουν ήδη προχωρήσει και στη δημιουργία και διαχωρισμό των σχετικών μηχανογραφικών συστημάτων των κάθε τμημάτων που απαρτίζουν το Υφυπουργείο.

Στο παρόν στάδιο, όλα τα τμήματα παραμένουν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών μέχρι και τον διορισμό προσώπου στη θέση του υφυπουργού από τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Πάντως, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, δεν υπάρχει κάτι νεότερο σε σχέση με τον διορισμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE