ΚΟΙΝΩΝΙΑ

CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: 3η Διάλεξη για την Ασφάλεια και Υγεία στην Εργασία

CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: 3η Διάλεξη για την Ασφάλεια και Υγεία στην Εργασία

Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων και ο Σύνδεσμος Ασφάλειας & Υγείας Κύπρου, πραγματοποίησαν διάλεξη με θέμα «Αδειοδοτήσεις και Βασικές Απαιτήσεις για τη λειτουργία υποστατικών».

Η διάλεξη πραγματοποιήθηκε στις 15 Μαΐου 2024, στο Αμφιθέατρο των Κεντρικών Γραφείων του Ομίλου της CNP CYPRUS στη Λευκωσία και την παρακολούθησαν εκπρόσωποι από το δημόσιο και ιδιωτικό τομέα του τόπου.

Η διάλεξη αφορούσε στο πλαίσιο εφαρμογής νομοθεσιών του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΤΕΕ) για την έκδοση αδειών και πιστοποιητικών και την υποβολή των βασικών απαιτήσεων για τη λειτουργία των χώρων εργασίας και άλλων εγκαταστάσεων, ενώ επεξηγήθηκε αναλυτικά τι απαιτείται σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία. Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, στο πλαίσιο του προγράμματος της κοινωνικής ευθύνης, υποστηρίζει τέτοιου είδους ενέργειες που ενισχύουν την ευαισθητοποίηση του κοινού για θέματα Ασφάλειας & Υγείας στο χώρο εργασίας.

Ομιλητής ήταν ο κ. Ευάγγελος Μαραγκουδάκης, Σύμβουλος Ασφάλειας και Υγείας, ΕΞΥΠΠ.

Ακολούθησε ανοικτή συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των συμμετεχόντων.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top