ΚΟΙΝΩΝΙΑ

CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: 3η Διάλεξη για την Ασφάλεια και Υγεία στην Εργασία

CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: 3η Διάλεξη για την Ασφάλεια και Υγεία στην Εργασία

Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων και ο Σύνδεσμος Ασφάλειας & Υγείας Κύπρου, πραγματοποίησαν διάλεξη με θέμα «Αδειοδοτήσεις και Βασικές Απαιτήσεις για τη λειτουργία υποστατικών».

Η διάλεξη πραγματοποιήθηκε στις 15 Μαΐου 2024, στο Αμφιθέατρο των Κεντρικών Γραφείων του Ομίλου της CNP CYPRUS στη Λευκωσία και την παρακολούθησαν εκπρόσωποι από το δημόσιο και ιδιωτικό τομέα του τόπου.

Η διάλεξη αφορούσε στο πλαίσιο εφαρμογής νομοθεσιών του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΤΕΕ) για την έκδοση αδειών και πιστοποιητικών και την υποβολή των βασικών απαιτήσεων για τη λειτουργία των χώρων εργασίας και άλλων εγκαταστάσεων, ενώ επεξηγήθηκε αναλυτικά τι απαιτείται σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία. Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, στο πλαίσιο του προγράμματος της κοινωνικής ευθύνης, υποστηρίζει τέτοιου είδους ενέργειες που ενισχύουν την ευαισθητοποίηση του κοινού για θέματα Ασφάλειας & Υγείας στο χώρο εργασίας.

Ομιλητής ήταν ο κ. Ευάγγελος Μαραγκουδάκης, Σύμβουλος Ασφάλειας και Υγείας, ΕΞΥΠΠ.

Ακολούθησε ανοικτή συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των συμμετεχόντων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Διερεύνηση, κατασχέσεις και οργανωμένο έγκλημα – Ο επικίνδυνος κόσμος των ναρκωτικών μέσα από υποθέσεις της ΥΚΑΝ

Ημέρα του Πατέρα: Προτάσεις για δώρα στον πρώτο μας σούπερ-ήρωα - Από βιβλία μέχρι προϊόντα τεχνολογίας και κοσμήματα

Ταξιδεύεις και θες να μάθεις τα δικαιώματά σου; - Ξεκινά ενημερωτική εκστρατεία στον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας

«Στον φούρνο» και αυτό το Σαββατοκύριακο - Μέχρι ποια ώρα ισχύει η κίτρινη προειδοποίηση  - Αλλάζει το σκηνικό τη Δευτέρα

ΠτΔ για Οίκο Αξιολόγησης Standard and Poor’s: «Επιβεβαιώνει τη θετική προοπτική της κυπριακής οικονομίας»Επισκέπτεται σήμερα τις πυρόπληκτες περιοχές της Πάφου ο Πρόεδρος

Επισκέπτεται σήμερα τις πυρόπληκτες περιοχές της Πάφου ο Πρόεδρος

Τις κοινότητες που πλήγηκαν από τις πυρκαγιές στην επαρχία Πάφου επισκέπτεται το πρωί του Σαββάτου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδούλιδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top