Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Στο νοσοκομείο τρία πρόσωπα – Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο σημείο

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Στο νοσοκομείο τρία πρόσωπα – Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο σημείο

Λόγω οδικής σύγκρουσης στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λεμεσού, έχει κλείσει τμήμα της δεξιάς λωρίδας του δρόμου, μεταξύ Παρεκκλησιάς και Αγ.Τύχωνα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στην περιοχή επικρατεί πυκνή τροχαία κίνηση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο νοσοκομείο διακομίσθηκαν τρεις ελαφρά τραυματίες.

Οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί καινα διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

ΝΕΟΤΕΡΟ: 

Δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία το τμήμα της δεξιάς λωρίδας του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, μεταξύ Παρκκλησιάς και Αγίου Τύχωνα, που είχε κλείσει λόγω οδικής σύγκορυσης.

Η Αστυνομία συστήνει στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να διατηρούν πάντα αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Από τη σύγκρουση δεν προέκυψαν σοβαροί τραυματισμοί.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE