Βρήκαν πάνω από 200 κιλά κοκαΐνης σε κοντέινερ με γαρίδες στο λιμάνι του Πειραιά - Τέσσερις συλλήψεις

Βρήκαν πάνω από 200 κιλά κοκαΐνης σε κοντέινερ με γαρίδες στο λιμάνι του Πειραιά - Τέσσερις συλλήψεις

Ένα σημαντικό χτύπημα στα κυκλώματα ναρκωτικών κατάφεραν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών οι οποίοι εντόπισαν πάνω από 200 κιλά κοκαΐνης στο λιμάνι του Πειραιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα ναρκωτικά βρέθηκαν σε κοντέινερ που είχαν ξεκινήσει από χώρα της Λατινικής Αμερικής και είχαν προορισμό την Αλβανία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες τα κοντέινερ στα οποία είχαν κρύψει τα ναρκωτικά, είχαν μέσα κατεψυγμένες γαρίδες.

Για την υπόθεση φέρεται να έχουν συλληφθεί συνολικά τέσσερα άτομα, δύο Έλληνες και δύο Αλβανοί.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η έρευνα είναι σε εξέλιξη και ότι γίνεται επιχείρηση, μετά από σχετικές πληροφορίες, για τον εντοπισμό άλλων 100 κιλών κοκαΐνης.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.