Άλογο της Βασιλικής Φρουράς στο παλάτι του Μπάκιγχαμ δάγκωσε τουρίστρια που το χάιδεψε - Δείτε βίντεο

Άλογο της Βασιλικής Φρουράς στο παλάτι του Μπάκιγχαμ δάγκωσε τουρίστρια που το χάιδεψε - Δείτε βίντεο

Δάγκωμα από άλογο της Βασιλικής Φρουράς στο παλάτι του Μπάκιγχαμ δέχθηκε τουρίστρια λίγα δευτερόλεπτα αφού είχε ξεκινήσει να το χαϊδεύει, όπως φαίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκε στα social media. Έκπληκτη από την κίνηση του αλόγου η γυναίκα βγάζει μια κραυγή και κάνει βήματα πίσω μέχρι να στηριχθεί σε έναν τοίχο.

Σύμφωνα με την Daily Mail δίπλα ακριβώς από το άλογο με τον έφιππο άνδρα της Βασιλικής Φρουράς ήταν μια πινακίδα στην οποία αναγράφεται το μήνυμα «προσοχή τα άλογα μπορεί να κλωτσήσουν ή να δαγκώσουν».

Δείτε το βίντεο:


Τα μέλη της Βασιλικής Φρουράς δεν επιτρέπεται να έχουν κάποια διάδραση με το κοινό αλλά μπορούν να φωνάξουν όταν κάποιο άτομο τους πλησιάσει πάρα πολύ κοντά.
 
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Σε δημόσια τοποθέτηση με σαφείς αιχμές και προειδοποιήσεις προχώρησε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, αναφερόμενος στη διαρροή του επίμαχου βίντεο που προκάλεσε πολιτικές αντιδράσεις και δημόσια συζήτηση τις τελευταίες ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE