Λευκωσία: Δεν τους άρεσαν τα σουβλάκια και κατέληξαν να καβγαδίσουν με τον ιδιοκτήτη – Κατεύνασε τα πνεύματα η Αστυνομία

Λευκωσία: Δεν τους άρεσαν τα σουβλάκια και κατέληξαν να καβγαδίσουν με τον ιδιοκτήτη – Κατεύνασε τα πνεύματα η Αστυνομία

Σε καβγά εξελίχθηκε το παράπονο θαμώνων σε σουβλατζίδικο ότι δεν τους άρεσε το φαγητό τους.

Συγκεκριμένα χθες βράδυ στην Παλλουριώτισσα ξεκίνησε έντονη λογομαχία μεταξύ του ιδιοκτήτη του υποστατικού και θαμώνων με αποτέλεσμα να καταλήξει σε καβγά.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή Μέρα Μεσημέρι, για να σταματήσει ο καβγάς χρειάστηκε η επέμβαση των ψυχραιμότερων αλλά και της Αστυνομίας.

Σημειώνεται ότι δεν υπήρξαν οποιοιδήποτε τραυματισμοί αλλά ούτε και συλλήψεις παρά μόνο υλικές ζημιές στη τζαμαρία του εστιατορίου.

Δείτε βίντεο: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE