ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάμε… Πλάτρες (3x3) για καλό σκοπό

Πάμε… Πλάτρες (3x3) για καλό σκοπό

Επιστρέφει δυναμικά το Πλάτρες 3 on 3. Μετά την πρώτη επιτυχημένη παρουσία της, η διοργάνωση επιστρέφει ανοίγοντας τις πύλες της στο κοινό και καλεί ξανά τους λάτρεις της καλαθόσφαιρας -και όχι μόνο- στο πανέμορφο χωρίο Πλάτρες.

Μπορεί το διαγωνιστικό μέρος να περιλαμβάνει τους αγώνες 3 on 3 στα ανοιχτά γήπεδα καλαθόσφαιρας στο… υψόμετρο των Πλατρών, ο σκοπός όμως διαφέρει. Αυτό διότι οι διοργανωτές ανακοίνωσαν εκ νέου πως στόχος είναι μέσα από τις συμμετοχές και κατ’επέκταση τα έσοδα να στηριχθούν δύο μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί. Πρόκειται για τους «Μικρούς Ήρωες» και τα παιδάκια που δίνουν τη μάχη με την λευχαιμία αλλά και την «Europa Donna Cyprus» που στηρίζει γυναίκες και άνδρες που πολεμούν τον καρκίνο του μαστού.

Πίσω από την πρωτοβουλία βρίσκεται μια μικρή ομάδα εθελοντών που με ενθουσιασμό και κυρίως αφοσίωση ξεκίνησαν από το μηδέν αυτή την προσπάθεια. Μέσα από τη διοργάνωση δίνεται η ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους φίλους της καλαθόσφαιρας να βρεθούν ξανά σε ένα ειδυλλιακό τοπίο κάνοντας αυτό που αγαπούν αλλά και μέσω αυτού να στηρίξουν τους πραγματικούς μαχητές της ζωής στον δικό τους αγώνα.

Το Platres 3on3 θα λάβει χώρα στις 2 Ιουνίου στα ανοιχτά γήπεδα των Πλατρών. Το μαγευτικό τοπίο του βουνού, η αγάπη για την καλαθόσφαιρα αλλά και ο ιερός σκοπός συνθέτουν ένα μωσαϊκό… ακαταμάχητο ενώ ακόμη και για όσους θέλουν να παρευρεθούν σαν θεατές, οι διοργανωτές έχουν κάνει τα κουμάντα τους. Οι εγγραφές κλείνουν στις 20 Μαίου ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα https://platres3on3.github.io/web/ ή το προφίλ platres3on3 στο instagram.

Βάλε καλάθι στην ανθρωπιά λοιπόν και… ραντεβού στο βουνό να χαρίσουμε ελπίδα και χαμόγελα σε αυτούς που μας χρειάζονται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Η πυρκαγιά στην περιοχή του Φαρμακά έχει οριοθετηθεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Δικαιοσύνης Δημόσιας Τάξης Μάριος Χαρτσιώτης, εκφράζοντας αισιοδοξία πως με την ενεργοποίηση των πτητικών μέσων με το πρώτο φως της ημέρας η πυρκαγιά θα τεθεί υπό έλεγχο μέχρι το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top