Νέα τραγωδία στην άσφαλτο – «Έσβησε» 43χρονος, στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο – «Έσβησε» 43χρονος, στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Σε νέα θανατηφόρα σύγκρουση που συνέβη χθες βράδυ στην επαρχία Λάρνακας, έχασε τη ζωή του ο Atanas Bornev, 43 ετών, από τη Βουλγαρία, μόνιμος κάτοικος Λεμεσού. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά και 23χρονος.

Η σύγκρουση συνέβη γύρω στις 9.30μ.μ. χθες, σε σημείο του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά τον Κόρνο, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 43χρονος, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο διαχωριστικό κιγκλίδωμα του δρόμου και ακολούθως να συγκρουστεί με αυτοκίνητο, που οδηγούσε 23χρονος.

Από τη σύγκρουση ο 43χρονος εγκλωβίστηκε στο όχημά του και για τον απεγκλωβισμό του, χρειάστηκε η επέμβαση μελών της ΕΜΑΚ.

Οι δύο οδηγοί μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 43χρονου, ενώ ο 23χρονος, αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών έλαβε εξιτήριο.

Η Τροχαία Λάρνακας διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE