ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπόθεση Θανάση: Απαντά στον Γ. Εισαγγελέα η κυρία Ανδριάνα – «Κάνει πώς δε γνωρίζει… είναι λάθος άτομα σε συγκεκριμένες θέσεις»

Υπόθεση Θανάση: Απαντά στον Γ. Εισαγγελέα η κυρία Ανδριάνα – «Κάνει πώς δε γνωρίζει… είναι λάθος άτομα σε συγκεκριμένες θέσεις»

Στις δηλώσεις στις οποίες προέβη χθες (23/05) ο Γενικός Εισαγγελέας, απαντά η κυρία Ανδριάνα η μητέρα του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου.

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μέσω του Υπουργικού Συμβουλίου διόρισε ποινικούς ανακριτές. Πρέπει να αφεθούν αυτοί να κάνουν τη δουλειά τους. Δεν θεωρώ ότι η Νομική Υπηρεσία τουλάχιστον επί εποχής που εμείς αναλάβαμε τα ηνία έχει κάνει κάτι που δεν ήταν σωστό», είχε αναφέρει ο κύριος Σαββίδης.

Συγκεκριμένα, μιλώντας σήμερα (24/05) στο sigma στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», η κυρία Ανδριάνα είπε χαρακτηριστικά ότι «ο Γενικός Εισαγγελέας ή δε γνωρίζει ή κάνει πώς δε γνωρίζει πως χειρίζονται τις υποθέσεις οι λειτουργοί του»

«Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στο Δικαστήριο. Φαίνεται ξεκάθαρα το μαρτύριο που είχαμε περάσει μέσα στο Δικαστήριο και ο εξευτελισμός που δεχτήκαμε από την εκπρόσωπο του και μας λέει τώρα ότι δεν θεωρεί ότι η Νομική Υπηρεσία έχει κάνει κάτι που δεν ήταν σωστό. Αυτή όλη η ανάρμοστη και απάνθρωπη συμπεριφορά της εκπροσώπου του που μας αντιμετώπιζε στο δικαστήριο και εμάς και τους μάρτυρες μας ήταν σωστή;», πρόσθεσε.

«Είναι πολύ ψυχοφθόρο για μένα και λυπάμαι πάρα πολύ γιατί νομίζω ότι κάποιοι που είναι στις θέσεις αυτές δεν θα έπρεπε να ήταν. Είναι λάθος άτομα σε συγκεκριμένες θέσεις. Δεν μπορεί να μας υπόσχεται Δημοσίως ο Γενικός Εισαγγελέας ότι θα είμαστε δίπλα σας και θα βοηθήσουμε να φανεί η αλήθεια και να μας αντιμετωπίζουν οι εκπρόσωποι του με αυτή τη συμπεριφορά και να απαιτούν να μείνει το πόρισμα ανοιχτό χωρίς την αιτία θανάτου», εξήγησε.

Μεταξύ άλλων η κυρία Ανδριάνα μίλησε για τους ανεξάρτητους ποινικούς ανακριτές που διορίστηκαν για την υπόθεση.

«Θέλω να πιστεύω ότι αυτή τη φορά δεν θα είναι όπως παλιά διότι το πόρισμα του κύριου Μάτσα και του κυρίου Αλεξόπουλου που ήταν ξεκάθαρο δεν άρεσε στον Γενικό Εισαγγελέα και στους λειτουργούς του και δεν μας το έδιναν», σημείωσε.  

«Στο τέλος το έδωσαν στον κύριο Λουκαΐδη με σβησμένα τα γράμματα και μετά από κάποιους μήνες μας το έδωσαν. Στο τέλος δεν το δέχτηκαν στο δικαστήριο και ούτε δέχτηκαν τον κύριο Μάτσα να πάει στο δικαστήριο σαν μάρτυρας αλλά ούτε και την κυρία Καραγιάννη είχαν δεχτεί. Δύο μάρτυρες είχαμε και δεν τους δέχτηκαν», κατέληξε.

Δείτε το απόσπασμα:

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο - Νεκρή 49χρονη που απώλεσε τον έλεγχο της τετράτροχης μοτοσικλέτας και έπεσε σε χαράδρα

Παραλίες: Ξεκίνησε ο «πόλεμος» της πετσέτας - Χρεώνουν κρεβατάκια μέχρι και… 10 ευρώ λόγω νερού και αναψυκτικού

Σοφία Χατζηπαντελή: Φωτογραφίζεται φορώντας μόνο τις μπότες της και «κολάζει» τα social media

Euro 2024 - Γερμανία: Αστυνομικοί πυροβόλησαν άγνωστο που τους απείλησε με τσεκούρι στο Αμβούργο

Ελένη Φουρέιρα: Δημοσίευσε φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου της

Έφυγε από τη ζωή ηλικιωμένη γυναίκα από θερμοπληξία - Άλλα τρία πρόσωπα νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση



Εντοπίστηκε νεκρός ποδηλάτης δίπλα από πάρκο στη Λευκωσία - Διερευνώνται τα αίτια

Εντοπίστηκε νεκρός ποδηλάτης δίπλα από πάρκο στη Λευκωσία - Διερευνώνται τα αίτια

Ποδηλάτης έχασε τη ζωή του στη Λευκωσία το απόγευμα της Κυριακής (16/6).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top