Έρχεται στην Κύπρο ο Εμίρης του Κατάρ - Συζητά Κυπριακό και «Αμάλθεια» με ΠτΔ

Έρχεται στην Κύπρο ο Εμίρης του Κατάρ - Συζητά Κυπριακό και «Αμάλθεια» με ΠτΔ

Συνάντηση με τον Εμίρη του Κατάρ, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης του στην Κύπρο, θα έχει την Τρίτη, 28 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ο Εμίρης του Κατάρ Sheikh Tamim bin Hamad Al Thani θα αφιχθεί στην Κύπρο τη Δευτέρα, 27 Μαΐου, όπου θα τον υποδεχθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Θα ακολουθήσει άτυπη κατ΄ιδίαν συνάντηση τους στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Την επομένη το πρωί, ο Εμίρης του Κατάρ θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα γίνει η επίσημη τελετή υποδοχής.

Θα ακολουθήσει κατ΄ιδίαν συνάντηση των δύο ηγετών, οι οποίοι στη συνέχεια θα παρακαθίσουν σε διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των αντιπροσωπειών των δύο χωρών.

Ακολούθως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραθέσει γεύμα προς τιμή του Εμίρη του Κατάρ.

Ανάμεσα σε άλλα, τις συνομιλίες των δύο ηγετών θα απασχολήσουν οι διμερείς σχέσεις και τρόποι για περαιτέρω ενίσχυσης τους, οι περιφερειακές εξελίξεις, περιλαμβανομένης της πρωτοβουλίας «Αμάλθεια», το Κυπριακό,  καθώς και θέματα που άπτονται των σχέσεων ΕΕ-Κατάρ.

Ο Εμίρης Sheikh Tamim bin Hamad Al Thani θα αναχωρήσει από την Κύπρο στις 28 Μαΐου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανοίγει την καρδιά του στον Τάσο Θεοδώρου, μέσα από μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE