ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λουκάς Φουρλάς: «Υποστηρίζουμε την αναγκαιότητα ίδρυσης του Εθνικού Ινστιτούτου Καρκίνου»

Λουκάς Φουρλάς: «Υποστηρίζουμε την αναγκαιότητα ίδρυσης του Εθνικού Ινστιτούτου Καρκίνου»

Με αφορμή τη θέση την οποία εξέφρασε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός και με την οποία δεν αποδέχεται την ίδρυση Εθνικού Ινστιτούτου Καρκίνου, ως ανεξάρτητο φορέα και νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου, για «να μην υπάρχει σπατάλη πόρων», ο Ευρωβουλευτής ΔΗΣΥ & ΕΛΚ Λουκάς Φουρλάς προέβη σε γραπτή δήλωση επί του θέματος.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, το Ινστιτούτο θα βοηθήσει στην αναβάθμιση των προσφερόμενων ογκολογικών υπηρεσιών.

Ακολουθεί αυτούσια η γραπτή δήλωση του Ευρωβουλευτή Λουκά Φουρλά.

«Υποστηρίζουμε την αναγκαιότητα ίδρυσης του Εθνικού Ινστιτούτου Καρκίνου η οποία αποτελεί διαχρονικό αίτημα της επιστημονικής κοινότητας, των συνδέσμων των ασθενών και αποτελεί καθοριστικό τμήμα της Εθνικής στρατηγικής για τον καρκίνο.

Το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου θα βοηθήσει στον συντονισμό και την αναβάθμιση των προσφερόμενων ογκολογικών υπηρεσιών και στην αξιοποίηση Ευρωπαϊκών προγραμμάτων που σχετίζονται με την αντιμετώπιση του καρκίνου».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Οι απειλές της Χεζμπολάχ είναι εξαιρετικά αντιπαραγωγικές

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Οι απειλές της Χεζμπολάχ είναι εξαιρετικά αντιπαραγωγικές

Οι απειλές της Χεζμπολάχ είναι εξαιρετικά αντιπαραγωγικές, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του αμερικανικού Υπουργείου Εξωτερικών, Μάθιου Μίλερ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών στην Ουάσινγκτον την Πέμπτη, αναφερόμενος στις απειλές που εξαπέλυσε ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, προς την Κύπρο .

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top