ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρίστος Τσίγκης: Εισακουστήκαν οι εισηγήσεις για έντονη προειδοποιητική σήμανση για σταθερές και κινητές κάμερες

Χρίστος Τσίγκης: Εισακουστήκαν οι εισηγήσεις για έντονη προειδοποιητική σήμανση για σταθερές και κινητές κάμερες

Ο υποψήφιος για την δημαρχία του Στροβόλου, είχε αποστείλει επιστολή στους αρμοδίους όπως να μπουν έντονες προειδοποιητικές πινακίδες πριν τις κάμερες τροχαίες προς ενημέρωση των οδηγών.

Εισακούστηκαν οι εισηγήσεις του υποψήφιου Δημάρχου Στροβόλου, Χρίστου Τσίγκη, μετά την επιστολή που απέστειλε προς τους αρμοδίους, Υπουργό Μεταφορών, Κοιβουλευτική Επιτροπή Μεταφορών, Αρχηγό Αστυνομίας και Εκτελεστική Επιτροπή Ένωσης Δήμων Κύπρου για έντονες σημάνσεις στις προειδοποιητικές πινακίδες για τις σταθερές κάμερες στα φώτα τροχαίας και για τις κινητές κάμερες.

Ο υποψήφιος για την δημαρχία Στροβόλου, εξήγγειλε, πως εάν ο πολίτης τον τιμήσει με την ψήφο του στις 9 Ιουνίου, εντός 60 ημερών, θα πραγματοποιήσει έντονες σημάνσεις στα χρώματα (κίτρινο χρώμα) στις προειδοποιητικές πινακίδες για τις σταθερές κάμερες στα φώτα τροχαίας και για τις κινητές κάμερες (μπροστά όπου σταθμεύουν τα βαν) που βρίσκονται στην επικράτεια του Δήμου Στροβόλου.

Όπως, ανέφερε, σε παρεμβάσεις του σε τηλεοπτικούς σταθμούς, «όλοι κατά διαστήματα γινόμαστε αποδέκτες παραπόνων των πολιτών, όπου για ένα μέτρο που με βάση τα δεδομένα έχει μειώσει τα ατυχήματα, δυστυχώς αντί να είναι πρωτίστως κατασταλτικό σε οδική συμπεριφορά και στην καλλιέργεια σωστότερης συνείδησης, έχει καταντήσει εξόχως φοροεισπρακτικό, αφού δεν υπάρχει σωστή προειδοποίηση, αλλά κατά κάποιο τρόπο «κάλυψη απόκρυψη» με αποτέλεσμα πολλοί οδηγοί να θυματοποιούνται».

Ο κύριος Τσίγκης, είχε προτείνει στους αρμοδίους, ως παράδειγμα να ξεκινήσει πρώτα στον Δήμο Στρόβολου, «αν ο στόχος της πολιτείας δεν είναι οι εισπράξεις αλλά η σωστότερη οδική συμπεριφορά».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΥΠΕΞ: «Η Κύπρος δεν ήταν και δεν θα είναι μέρος της κρίσης στη Μέση Ανατολή»

ΥΠΕΞ: «Η Κύπρος δεν ήταν και δεν θα είναι μέρος της κρίσης στη Μέση Ανατολή»

Η Κύπρος «δεν έχει αποτελέσει και δεν θα αποτελέσει μέρος της κρίσης» τόνισε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, στο πλαίσιο της συζήτησης για την κρίση στη Μέση Ανατολή στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, αναφερόμενος εμμέσως στις δηλώσεις Νασράλα, χωρίς να κατονομάζει τον ηγέτη της Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top