Χρίστος Τσίγκης: Εισακουστήκαν οι εισηγήσεις για έντονη προειδοποιητική σήμανση για σταθερές και κινητές κάμερες

Χρίστος Τσίγκης: Εισακουστήκαν οι εισηγήσεις για έντονη προειδοποιητική σήμανση για σταθερές και κινητές κάμερες

Ο υποψήφιος για την δημαρχία του Στροβόλου, είχε αποστείλει επιστολή στους αρμοδίους όπως να μπουν έντονες προειδοποιητικές πινακίδες πριν τις κάμερες τροχαίες προς ενημέρωση των οδηγών.

Εισακούστηκαν οι εισηγήσεις του υποψήφιου Δημάρχου Στροβόλου, Χρίστου Τσίγκη, μετά την επιστολή που απέστειλε προς τους αρμοδίους, Υπουργό Μεταφορών, Κοιβουλευτική Επιτροπή Μεταφορών, Αρχηγό Αστυνομίας και Εκτελεστική Επιτροπή Ένωσης Δήμων Κύπρου για έντονες σημάνσεις στις προειδοποιητικές πινακίδες για τις σταθερές κάμερες στα φώτα τροχαίας και για τις κινητές κάμερες.

Ο υποψήφιος για την δημαρχία Στροβόλου, εξήγγειλε, πως εάν ο πολίτης τον τιμήσει με την ψήφο του στις 9 Ιουνίου, εντός 60 ημερών, θα πραγματοποιήσει έντονες σημάνσεις στα χρώματα (κίτρινο χρώμα) στις προειδοποιητικές πινακίδες για τις σταθερές κάμερες στα φώτα τροχαίας και για τις κινητές κάμερες (μπροστά όπου σταθμεύουν τα βαν) που βρίσκονται στην επικράτεια του Δήμου Στροβόλου.

Όπως, ανέφερε, σε παρεμβάσεις του σε τηλεοπτικούς σταθμούς, «όλοι κατά διαστήματα γινόμαστε αποδέκτες παραπόνων των πολιτών, όπου για ένα μέτρο που με βάση τα δεδομένα έχει μειώσει τα ατυχήματα, δυστυχώς αντί να είναι πρωτίστως κατασταλτικό σε οδική συμπεριφορά και στην καλλιέργεια σωστότερης συνείδησης, έχει καταντήσει εξόχως φοροεισπρακτικό, αφού δεν υπάρχει σωστή προειδοποίηση, αλλά κατά κάποιο τρόπο «κάλυψη απόκρυψη» με αποτέλεσμα πολλοί οδηγοί να θυματοποιούνται».

Ο κύριος Τσίγκης, είχε προτείνει στους αρμοδίους, ως παράδειγμα να ξεκινήσει πρώτα στον Δήμο Στρόβολου, «αν ο στόχος της πολιτείας δεν είναι οι εισπράξεις αλλά η σωστότερη οδική συμπεριφορά».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

H πραγματοποίηση της Διάσκεψης των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, την 1η Δεκεμβρίου 2025, αποτελεί μια στιγμή ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας για τη χώρα μας, καθώς εντάσσεται στην τελική προετοιμασία ενόψει της ανάληψης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το 2026 και σηματοδοτεί την αναγνώριση του ρόλου και της συμβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE