Αποκάλυψη-βόμβα για το «The Voice 3»

Αποκάλυψη-βόμβα για το «The Voice 3»

Είναι μια από τις πιο γνωστές τηλεκριτικούς και πάντα έχει πολύ καλό τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Η συγκεκριμένη λοιπόν δημοσιογράφος έριξε τη «βομβα» της σχετικά με το The Voice 3 και τους δυο κριτές που δεν θα συνεχίσουν.

Η Ντέπυ Γκολεμά σχολίασε τα τηλεοπτικά δρώμενα και έκανε και μια αποκάλυψη.

Η τηλεκριτικός αποκάλυψε ότι το «The voice 3» πήρε το «πράσινο φως» και θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα.

Όσο για τους coaches δήλωσε ότι ο Αντώνης Ρέμος και η Μελίνα Ασλανίδου δεν θα είναι, ότι η παραγωγή προσπαθεί να πείσει τον Μιχάλη Κουινέλη να μείνει ενώ σίγουρα θα είναι στην θέση της η Δέσποινα Βανδή, δήλωσε στην εκπομπή "Αποκαλυπτικά".



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE