ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακτοπλοϊκή σύνδεση: Ανάρπαστα τα εισιτήρια – Στις πόσες βρίσκονται οι κρατήσεις και τι αφορούν;

Ακτοπλοϊκή σύνδεση: Ανάρπαστα τα εισιτήρια – Στις πόσες βρίσκονται οι κρατήσεις και τι αφορούν;

Για την ακτοπλοϊκή σύνδεση, το δρομολόγιο Λεμεσός-Πειραιάς και τις κρατήσεις μέχρι στιγμής μίλησε ο Εκπρόσωπος Τύπου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων κ. Αντώνης Ορθοδόξου στο sigma στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι».

«Για σήμερα οι κρατήσεις έχουν φτάσει στις 6000 για όλα τα δρομολόγια για όσον αφορά τους επιβάτες, είναι στις 1759 οι κρατήσεις για τα αυτοκίνητα, στις 450 οι μοτοσικλέτες και στις 150 για τα ζωάκια», είπε συγκεκριμένα.

«Στην αντίστοιχη περίοδο πέρσι ο κόσμος ήταν σχεδόν στις 5000 άρα υπάρχει μια αύξηση σχεδόν στους 1000 επιβάτες», συμπλήρωσε.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «στις 29 του μήνα όπου θα γίνει η πρώτη αναχώρηση θα μεταφέρει το πλοίο 126 επιβάτες, 50 αυτοκίνητα, 10 μοτοσικλέτες και 5 ζωάκια».

Ερωτηθείς για το ποια περίοδος είναι πιο αποφορτισμένη, ο κύριος Ορθοδόξου απάντησε «μέχρι τις 15 Ιουλίου και το να πας και το να έρθεις υπάρχουν και αεροπορικές καρέκλες υπάρχουν και καμπίνες. Μπορεί να μην υπάρχουν καμπίνες πρώτης κατηγορίας, αλλά σίγουρα υπάρχουν καμπίνες δεύτερης κατηγορίας».

«Από 15 Ιουλίου μέχρι 15 του Αυγούστου το Λεμεσός-Πειραιάς είναι σχεδόν γεμάτο, υπάρχουν θέσεις σε κάποιες συγκεκριμένες ημερομηνίες σε κάποιες μεμονωμένες καμπίνες», συμπλήρωσε.

«Από της 15 Αυγούστου και μετά συμβαίνει το αντίθετο, το Λεμεσός-Πειραιάς υπάρχουν θέσεις αλλά δεν υπάρχει κόσμος να επιστρέψει», εξήγησε.

Καταλήγοντας, επισήμανε ότι «το σύστημα των κρατήσεων φέτος έχει αναβαθμιστεί πάρα πολύ. Πέραν του 90% έχουν γίνει κρατήσεις online».

«Θεωρώ ότι μέχρι και το τέλος των δρομολογίων τις 7000 επιβάτες που είχε μεταφέρει το πλοίο πέρσι θα τις ξεπεράσει αυτή τη χρονιά», κατέληξε.

Δείτε το απόσπασμα:

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top