Στην Πάφο σήμερα ο ΠτΔ για εγκαίνια σειράς έργων σε Πέγεια και Χλώρακα

Στην Πάφο σήμερα ο ΠτΔ για εγκαίνια σειράς έργων σε Πέγεια και Χλώρακα

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα εγκαινιάσει σήμερα Σάββατο έργα που έχουν ολοκληρωθεί στην Πέγεια και την Χλώρακα.

Όπως ανακοινώθηκε από την Προεδρία, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα τελέσει τα εγκαίνια στις 10:45 το πρωί στην είσοδο του παραλιακού πεζοδρόμου Πέγειας. 

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πέγειας αναφέρεται ότι τα έργα που θα εγκαινιασθούν είναι ο παραλιακός πεζόδρομος  του παραλιακού πεζόδρομου, η ανάπλαση της τουριστικής λεωφόρου Κόλπου των Κοραλλίων, η νέα λεωφόρος Μιχαλάκη Κυπριανού αλλά και αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου.

Στις 12:00 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στα εγκαίνια έργων στη Χλώρακα, συγκεκριμένα του «Εκθεσιακού Χώρου Βρύσης» και τους «Κυματοθραύστες παραλίας Αλυτζιή».

Η τελετή των εγκαινίων θα γίνει στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Βρύσης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.