ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έκλεβαν από σταθμευμένα αυτοκίνητα σε Λάρνακα και Λεμεσό - Χειροπέδες σε 4

Έκλεβαν από σταθμευμένα αυτοκίνητα σε Λάρνακα και Λεμεσό - Χειροπέδες σε 4

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε στη Λεμεσό, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο προσώπων, ενώ άλλα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής περιουσίας από σταθμευμένο αυτοκίνητο, που διαπράχθηκε στη Λάρνακα. Τις δύο υποθέσεις διερευνούν το ΤΑΕ Λεμεσού και ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λάρνακας, αντίστοιχα.

Στη Λεμεσό συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία που υπέβαλε στο ΤΑΕ στις 17 Μαΐου, άντρας ηλικίας 64 ετών, το βράδυ μεταξύ των ημερομηνιών 16 και 17 Μαΐου, κλάπηκε το αυτοκίνητο του, τύπου βαν, ενώ αυτό ήταν σταθμευμένο εξωτερικά της κατοικίας του. Εντός του βαν οχήματος βρίσκονταν και ηλεκτρικά και άλλα εργαλεία. Το κλοπιμαίο όχημα εντόπισαν μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού την επόμενη μέρα, 18 Μαΐου, σταθμευμένο σε περιοχή στη Λεμεσό. Από το όχημα είχαν κλαπεί τα ηλεκτρικά και άλλα εργαλεία.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης κλοπής προέκυψαν στοιχεία εναντίον δύο αντρών, ηλικίας 31 και 28 ετών και εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης. Ο 31χρονος ύποπτος εντοπίστηκε και συνελήφθηκε την περασμένη Πέμπτη, 23 Μαΐου, ενώ ο 28χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες Παρασκευή.

Στη Λάρνακα, την περασμένη Τετάρτη, 22 Μαΐου, άντρας ηλικίας 64 ετών, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι, την ίδια μέρα, κλάπηκε χρηματικό ποσό 840 ευρώ, από το αυτοκίνητό του, το οποίο είχε αφήσει σταθμευμένο χωρίς να το κλειδώσει, σε ανοιχτό χωράφι, σε περιοχή της πόλης.

Από εξετάσεις που έγιναν από μέλη της Αστυνομίας προέκυψαν στοιχεία εναντίον 19χρονου και ανηλίκου 17 ετών. Εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, βάσει των οποίων αυτοί συνελήφθησαν το βράδυ που πέρασε και τέθηκαν υπό κράτηση, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top