Euroleague: Σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Βερολίνο - Μάχη για τη ζωή δίνει ένα άτομο - Βίντεο

Euroleague: Σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Βερολίνο - Μάχη για τη ζωή δίνει ένα άτομο - Βίντεο

Λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου έλαβαν χώρα στο Βερολίνο σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού οι οποίοι βρίσκονται στη γερμανική πόλη για το Final Four.

Οι αρχές στη γερμανική πόλη μιλούν για έναν βαριά τραυματισμένο, που έδινε μάχη για τη ζωή του, και 11 τραυματίες, εκ των οποίων οι δύο σοβαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr τα επεισόδια έγιναν σε δύο διαφορετικά, αλλά κοντινά, σημεία της πόλης με την Αστυνομία να επεμβαίνει μετά από λίγα λεπτά.

Ένα από τα σημεία ήταν έξω από τον σιδηδροδρομικό σταθμό της Πρεντσλάουερ Αλέ.

Η ανάρτηση της Πυροσβετικής:

Τα γερμανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η συμπλοκή έγινε περίπου στις 23:00 του Σαββάτου και ότι χρειάστηκε κινητοποίηση της αστυνομίας, ενώ στο σημείο έφτσσαν πολλά ασθενοφόρα.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας μιλώντας στην Berliner Zeitung επιβεβαίωσε ότι υπήρξε συμπλοκή, αλλά δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεππτομέριες για το πόσοι μετείχαν ή τι την προκάλεσε. Πρόσθεσε ότι οι αστυνομικοί δυσκολεύτηκαν να συγκρατήσουν το πλήθος.

Θυμίζουμε την Κυριακή (18:00) θα παίξει ο Ολυμπιακός με την Φενέρ για την 3η θέση και στις 21:00 θα διεξαχθεί ο τελικός του Παναθηναϊκού με την Ρεάλ.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE