Πρόλαβαν τα χειρότερα: Περιορίστηκε η πυρκαγιά στην Μουτταγιάκα - Συνεχίζουν με τελικές κατασβέσεις και οριοθέτηση

Πρόλαβαν τα χειρότερα: Περιορίστηκε η πυρκαγιά στην Μουτταγιάκα  - Συνεχίζουν με τελικές κατασβέσεις και οριοθέτηση

Περιορίστηκε στα δύο εκτάρια -περίπου- καμένη έκταση από ξηρά χόρτα και χαμηλή άγρια βλάστηση, η πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή της Μουτταγιάκας, της Επαρχίας Λεμεσού.

 
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι επίγειες δυνάμεις συνεχίζουν με τελικές κατασβέσεις και οριοθέτηση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Πυρκαγιά στη Μουτταγιάκα - Προστατεύονται μεμονωμένες κατοικίες - Εικόνες από το σημείο
 
Υπενθυμίζεται ότι για κατάσβεση της φωτιάς ανταποκρίθηκαν τρία οχήματα από τους σταθμούς Λεμεσού και άλλα τρία από το Τμήμα Δασών. Απογειώθηκαν επίσης για υποστήριξη το αεροσκάφος του Τμήματος Δασών και τα δύο Ιορδανικά ελικόπτερα.
 


Ανταποκρίνονται επίσης από την Πυροσβεστική άλλα τέσσερα οχήματα από τους σταθμούς Υπαίθρου Επταγώνιας, Μονιάτη, Πάχνας και Κυβίδων, ενώ υπήρξε και επιπρόσθετη βοήθεια από οργανωμένο εθελοντικό σύνολο Support-Cy με 2 Φ.Μ.Π.
 

Nα σημειωθεί ότι προστατεύτηκαν από τις επίγειες δυνάμεις μεμονωμένες κατοικίες και κτηνοτροφικά υποστατικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τις οικογένειες των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, προκειμένου να τις ενημερώσει για τις εξελίξεις που αφορούν τις δολοφονίες των δύο ηρώων, τριάντα χρόνια μετά τη θυσία τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE