Καθοριστική συνάντηση ΟΚΥπΥ - νοσηλευτών με κυριότερο θέμα την υποστελέχωση

Καθοριστική συνάντηση ΟΚΥπΥ - νοσηλευτών με κυριότερο θέμα την υποστελέχωση

Συνάντηση με τη διεύθυνση του ΟΚΥπΥ θα έχουν στις 11 το πρωί οι συντεχνίες των νοσηλευτών των δημόσιων νοσηλευτηρίων, ΠΑΣΥΔΥ και ΠΑΣΥΝΟ, μετά την αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων τους, σε μια ύστατη προσπάθεια να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νοσηλευτές, με κυριότερο αυτός της υποστελέχωσης των νοσηλευτηρίων.

Σε δηλώσεις στο ΚΥΠΕ, πριν από τη συνάντηση, στην οποία θα παρευρεθεί και ο ΓΓ της ΠΑΣΥΔΥ Στράτης Ματθαίος, ο Πρόεδρος του Κλάδου Νοσηλευτών της ΠΑΣΥΔΥ Πρόδρομος Αργυρίδης είπε ότι «πάμε στη συνάντηση, η οποία ορίστηκε την περασμένη εβδομάδα, ενόψει και της προσπάθειας που γίνεται εκατέρωθεν για να βρεθούν λύσεις στα θέματα κυρίως της στελέχωσης, με την ελπίδα ο ΟΚΥΠΥ να είναι έτοιμος να μας δώσει ουσιαστικές λύσεις για να μπορέσουν τα δημόσια νοσηλευτήρια να προσφέρουν εκείνο που πρέπει να προσφέρουν με ασφάλεια στους συμπολίτες μας».

«Αναστείλαμε τα μέτρα σε μια ύστατη προσπάθεια να καταφέρουμε να βρούμε λύσεις», ανέφερε και πρόσθεσε ότι «αν η σημερινή συνάντηση μας απογοητεύσει και δεν βρεθούν λύσεις τότε θα σκεφθούμε τι κάνουμε παραπέρα».

«Μετά τη συνάντηση θα σταθμίσουμε τα αποτελέσματα και θα δούμε τι κάνουμε», κατέληξε.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» στις 9 Νοεμβρίου η Τριμερής – Έρχεται Κύπρο η Ολγκίν

Κυπριακό: «Κλείδωσε» στις 9 Νοεμβρίου η Τριμερής – Έρχεται Κύπρο η Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Ερχουρμάν θα πραγματοποιήσουν εκ νέου συνάντηση την επόμενη εβδομάδα για να συνεχίσουν τις συζητήσεις τους, αναφέρει ανακοίνωση του ΟΗΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE