LIKE ONLINE

Πάστορας μελέτησε πάνω από 1.000 μεταθανάτιες εμπειρίες και είναι πλέον πεπεισμένος ότι «η κόλαση είναι αληθινή»

Πάστορας μελέτησε πάνω από 1.000 μεταθανάτιες εμπειρίες και είναι πλέον πεπεισμένος ότι «η κόλαση είναι αληθινή»

Ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων με τους οποίους έχει μιλήσει ο πρώην πάστορας ισχυρίζεται ότι έχουν δει τόσο τον παράδεισο όσο και την κόλαση, πριν τους δοθεί η ευκαιρία να μετανοήσουν για τις αμαρτίες τους.

Ένας πρώην πάστορας, ο οποίος έχει μελετήσει πάνω από 1.000 αναφορές για μεταθανάτιες εμπειρίες, είναι πεπεισμένος ότι η κόλαση είναι αληθινή, αφού οι άνθρωποι του είπαν ότι συνάντησαν «δαίμονες» στη μετά θάνατον ζωή.

Ο συγγραφέας John Burke δήλωσε στον παρουσιαστή του podcaster Shawn Ryan ότι, ακόμη και ως χριστιανός, το άκουσμα αυτών των ιστοριών άλλαξε τις απόψεις του για τη ζωή μετά θάνατον. «Η μελέτη αυτή άλλαξε πραγματικά τη θεολογία μου - ακόμη και ως χριστιανός και ακόμη και ως πάστορας», εξήγησε ο John.

«Συνήθιζα να πιστεύω ότι πολλά από αυτά που λένε οι άνθρωποι για την μετά θάνατον ζωή ήταν απλώς δημιουργήματα της φαντασίας τους, αλλά ακούγοντας αρκετούς από αυτούς τους ανθρώπους, αυτό στο οποίο έχω καταλήξει είναι ότι στην καλή πλευρά όλα τα πιο τρελά μας όνειρα και οι φαντασιώσεις μας συνδέονται με μια εικόνα του Παραδείσου. Από την άλλη η κόλαση είναι κάτι πολύ πιο σκοτεινό. Αντιπροσωπεύει μια φρίκη που ούτε καν μπορούμε να φανταστούμε.

Συνέχισε: «Οι άνθρωποι κατά τη διάρκεια της ζωή τους παίρνουν τόσο μια ουράνια όσο και μια κολασμένη εμπειρία»

Μάλιστα, διηγήθηκε την ιστορία ενός φίλου του, του Jim Woodford, ο οποίος πήρε κατά λάθος υπερβολική δόση παυσίπονων που του είχαν συνταγογραφηθεί, αφού είχε ταλαιπωρηθεί από το επώδυνο σύνδρομο Guillain-Barré.

Ο Τζον είπε: «Ο φίλος μου μου είπε: "Ξέρεις, τι γίνεται όταν πεθαίνεις; Εγώ το ένιωσα! Ένιωσα μια φωτιά να με διαπερνά και τότε κατάλαβα ότι δεν ευχαρίστησα ποτέ τον Θεό για τη ζωή που νόμιζα ότι την έφτιαξα μόνος μου».

Ο Τζιμ ανέφερε στον συγγραφέα ότι πέρασε μέσα από το «τούνελ του φωτός» που είναι κοινό σε πολλές περιγραφές εμπειριών κοντά στο θάνατο. «Περνας μέσα από αυτό το τούνελ του φωτός και μετά βγαίνεις έξω ... αλλά μετά βλέπεις αυτή την ομορφιά στα δεξιά και μια μαυρίλα στα αριστερά»

Μόλις πήγε να πλησιάσει την αριστερή πλευρά, ξύπνησε και κατάλαβε τι είχε κάνει λάθος στη ζωή του.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρός ποδηλάτης: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 43χρονου - Έτσι φαίνεται να έγινε το μοιραίο

Aυτός είναι ο ποινικολόγος στην Ελλάδα που χτύπησε τη σύζυγό του - Βίντεο από την άφιξη του στην Ευελπίδων

Τριήμερο Κατακλυσμού: Θα ξεπεράσει το 80% η πληρότητα στα ξενοδοχεία – «Τίμησαν» τα πακέτα οι Κύπριοι – Πόσα πάει η διαμονή

Φουσκωμένος λογαριασμός ρεύματος: Τι να κάνεις εάν ο μετρητής δείχνει διαφορετική κατανάλωση

Θλίψη στον Δήμο Λεμεσού: Πέθανε ο Γαβριήλ Ψαρά - «Διακρίθηκε για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του»

Αναστάτωσε ολόκληρο ξενοδοχείο 46χρονη: Μέθυσε και παρενοχλούσε τον κόσμο, επιτέθηκε και έβρισε αστυνομικούς



Δεύτερη θητεία Φον ντερ Λάιεν στηρίζει ο ΠτΔ - «Στόχος να κλείσουν οι διαδικασίες τον Ιούλιο»

Δεύτερη θητεία Φον ντερ Λάιεν στηρίζει ο ΠτΔ - «Στόχος να κλείσουν οι διαδικασίες τον Ιούλιο»

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν θα πρέπει να συνεχίσει για δεύτερη θητεία στην Προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, καθώς το αποτέλεσμα των εκλογών ήταν ξεκάθαρο, τόνισε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας πως ελπίζει οι διαδικασίες για την ανάδειξη της ηγεσίας της ΕΕ για τα επόμενα πέντε χρόνια να ολοκληρωθούν μέχρι τον Ιούλιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top