ΠΑΡΑ-THEMA

Ξυπνήστε επιτέλους…

Ξυπνήστε επιτέλους…

Έπεσε το σύμπαν γιατί ένας 24χρονος, μιλάμε για τον Φειδία Παναγιώτου, λαμβάνει ποσοστά σύμφωνα πάντα με την τελευταία δημοσκόπηση του ΩΜΕΓΑ, που ίσως του εξασφαλίσουν έδρα στην Ευρωβουλή.

Φαινόμενο της εποχής; Μήπως οι ψηφοφόροι γυρίζουν την πλάτη στα κόμματα; Μάλλον το δεύτερο. Τι ακούμε από την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας; Τα μεγάλα κόμματα να παλεύουν για την πρωτιά λες και είναι αυτό που ενδιαφέρει τους Κύπριους πολίτες. Μία προεκλογική εκστρατεία με κόντρες και εκατέρωθεν επιθέσεις, με ανούσιες συζητήσεις που εκ των πραγμάτων δεν αγγίζουν τους ψηφοφόρους. Μέχρι πού θα πάει όλο αυτό; Το σκέφτηκαν καθόλου οι πολιτικοί ταγοί του τόπου; Θα μιλήσετε επιτέλους για τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών; Θα πείτε επιτέλους στον κάθε Κύπριο πολίτη τι θα πρέπει να αναμένει από την Ευρώπη; Μία Ευρώπη που γυρίζει την πλάτη στο κυπριακό πρόβλημα, μία Ευρώπη που βάζει κυρώσεις στη Ρωσία αλλά αποφεύγει τις κυρώσεις στην Τουρκία για την τουρκική εισβολή στην Κύπρο; Μία Ευρώπη που κινδυνεύει από τις ακροδεξιές κυβερνήσεις; Θα μιλήσετε επιτέλους για τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών; Θα μας πείτε για τις εκποιήσεις; Θα μας πείτε για την ανεργία και για το τεράστιο ζήτημα του στεγαστικού;

Θα πείτε επιτέλους στους νέους που σήμερα επιλέγουν το «φαινόμενο Φειδίας Παναγιώτου» γιατί δεν μπορούν να ονειρευτούν σε μία ενωμένη Κύπρο; Γιατί δεν μπορούν να βάλουν ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι τους και γιατί δεν μπορούν να φτιάξουν τη δική τους οικογένεια; Θα δώσετε επιτέλους λύσεις σε σοβαρά ζητήματα; Ή το βράδυ των εκλογών θα βλέπετε το φαινόμενο «Φειδίας Παναγιώτου» και θα διερωτάστε… και τώρα τι; Γιατί ο Φειδίας  και ο κάθε Φειδίας, έφτασε σε αυτό το σημείο λόγω της δικής σας αδυναμίας να δώσετε λύσεις στα σοβαρά ζητήματα, ή να επικοινωνήσετε με τους νέους ανθρώπους και αλίμονο εάν το βράδυ των εκλογών, διαπιστώσουμε ότι όλες οι ιδεολογίες, όλα τα κόμματα, όλες οι προτάσεις, έχασαν πανηγυρικά από βιντεάκια στο Tik Tok.

Χωρίς καμία προδιάθεση υποτίμησης του Φειδία Παναγιώτου, θέτουμε ερωτήματα. Με ποιους θα συνεργαστεί ο Φειδίας από τους 720 Ευρωβουλευτές. Μεγάλα Ευρωπαϊκά κόμματα, ιδεολογίες, συμφέροντα, λόμπι;

Προς όλα τα πολιτικά κόμματα…ξυπνήστε έστω και τώρα…

ΕΓ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πήρε εξιτήριο ο Μάριος Καρογιάν - Θα παραμείνει σπίτι για ξεκούραση

Τιμές καυσίμων: Μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των επαρχιών - Περαιτέρω αυξήσεις στον ορίζοντα - Πίνακες

Θεραπεία με το… σταγονόμετρο: Σοβαρές ελλείψεις σε καινοτόμο φάρμακο - Πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο

Συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού - Πληροφορίες για ένα νεκρό και ένα τραυματία

Μονή Αββακούμ: Ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης του Νεκτάριου - Στο κελί για ακόμα 8 ημέρες

Στο Netflix η πρώτη κυπριακή ταινία - Από πότε θα είναι διαθέσιμη



Φόνος στην Ορμήδεια: Στη  δημοσιότητα το όνομα και η φωτογραφία του 45χρονου, φερόμενου δράστη

Φόνος στην Ορμήδεια: Στη δημοσιότητα το όνομα και η φωτογραφία του 45χρονου, φερόμενου δράστη

Στη δημοσιότητα δόθηκε το όνομα του φερόμενου δράστη, για τον φόνο που διαπράχθηκε το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουνίου, στην Ορμήδεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top