ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ληστεία στη Λάρνακα: Υπό κράτηση 24χρονος και 18χρονος για επίθεση σε 31χρονο

Ληστεία στη Λάρνακα: Υπό κράτηση 24χρονος και 18χρονος για επίθεση σε 31χρονο

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης για τέσσερις ημέρες εναντίον δύο προσώπων, ηλικίας 24 και 18 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας, που διαπράχθηκε χθες βράδυ στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, «η υπόθεση καταγγέλθηκε από άνδρα ηλικίας 31 ετών, σύμφωνα με τον οποίο γύρω στις 11.30 το βράδυ της Κυριακής, ενώ αναχωρούσε με το ποδήλατό του, από την πολυκατοικία, όπου διαμένει στη Λάρνακα, τον προσέγγισαν δύο άγνωστα του πρόσωπα και του ζήτησαν χρήματα. Ο παραπονούμενος φέρεται να τους απάντησε ότι δεν είχε χρήματα, με αποτέλεσμα οι δύο να του επιτεθούν, να τον κτυπήσουν στο πρόσωπο και να του αποσπάσουν το κινητό του τηλέφωνο».

Ωστόσο «στην προσπάθειά του 31χρονου να επανακτήσει το τηλέφωνό του, ένας εκ των δύο δραστών, φέρεται να ανέσυρε μαχαίρι και να τον απείλησε με αποτέλεσμα οι δύο να καταφέρουν να διαφύγουν.

Προστίθεται ότι «μετά την καταγγελία του στην Αστυνομία, ο 31χρονος επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αφού έφερε τραύματα στο πρόσωπο. Όμως κατά την επιστροφή του, στο διαμέρισμά του, ο 31χρονος φέρεται να εντόπισε σε δρόμο της Λάρνακας, τους δύο υπόπτους και ενημέρωσε την Αστυνομία».

Μέλη της Δύναμης μετέβησαν άμεσα στη σκηνή, όπου εντόπισαν τους δύο υπόπτους και τους ανέκοψαν για έλεγχο. Όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για δύο νεαρούς ηλικίας 24 και 18 ετών.

Τα δύο πρόσωπα ενημερώθηκαν από τους αστυνομικούς για τους λόγους της ανακοπής τους, και ο 18χρονος φέρεται να επιτέθηκε στα μέλη της Αστυνομίας, με στόχο να αποφύγει την έρευνα. Τελικά συνελήφθηκε για το αυτόφωρο αδίκημα της επίθεσης εναντίον αστυνομικού και αντίστασης κατά τη νόμιμη σύλληψη.

Ακολούθως, σε έρευνα που διενεργήθηκε στην τσάντα του 18χρονου, φέρεται να εντοπίστηκε το τηλέφωνο του παραπονούμενου, το οποίο παραλήφθηκε ως τεκμήριο.

Εναντίον των δύο προσώπων εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και σήμερα οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης για τέσσερις ημέρες.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρός ποδηλάτης: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 43χρονου - Έτσι φαίνεται να έγινε το μοιραίο

Aυτός είναι ο ποινικολόγος στην Ελλάδα που χτύπησε τη σύζυγό του - Βίντεο από την άφιξη του στην Ευελπίδων

Τριήμερο Κατακλυσμού: Θα ξεπεράσει το 80% η πληρότητα στα ξενοδοχεία – «Τίμησαν» τα πακέτα οι Κύπριοι – Πόσα πάει η διαμονή

Φουσκωμένος λογαριασμός ρεύματος: Τι να κάνεις εάν ο μετρητής δείχνει διαφορετική κατανάλωση

Θλίψη στον Δήμο Λεμεσού: Πέθανε ο Γαβριήλ Ψαρά - «Διακρίθηκε για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του»

Αναστάτωσε ολόκληρο ξενοδοχείο 46χρονη: Μέθυσε και παρενοχλούσε τον κόσμο, επιτέθηκε και έβρισε αστυνομικούς



Δεύτερη θητεία Φον ντερ Λάιεν στηρίζει ο ΠτΔ - «Στόχος να κλείσουν οι διαδικασίες τον Ιούλιο»

Δεύτερη θητεία Φον ντερ Λάιεν στηρίζει ο ΠτΔ - «Στόχος να κλείσουν οι διαδικασίες τον Ιούλιο»

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν θα πρέπει να συνεχίσει για δεύτερη θητεία στην Προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, καθώς το αποτέλεσμα των εκλογών ήταν ξεκάθαρο, τόνισε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας πως ελπίζει οι διαδικασίες για την ανάδειξη της ηγεσίας της ΕΕ για τα επόμενα πέντε χρόνια να ολοκληρωθούν μέχρι τον Ιούλιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top