Χειροπέδες σε 37χρονο: Βρήκε ανασφάλιστη την μπαλκονόπορτα και έκλεψε περιουσία συνολικής αξίας €2.250

Χειροπέδες σε 37χρονο: Βρήκε ανασφάλιστη την μπαλκονόπορτα και έκλεψε περιουσία συνολικής αξίας €2.250

Στην σύλληψη 37χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου τη Δευτέρα, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από κατοικία.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 24 Μαϊου καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Πάφου από 26χρονη μόνιμη κάτοικο Κύπρου ότι το προηγούμενο βράδυ άγνωστος εισήλθε στην κατοικία από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα και έκλεψε περιουσία συνολικής αξίας 2.250 ευρώ.

Από περαιτέρω εξετάσεις στην περιοχή εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 37χρονου μόνιμου κάτοικου και αφού εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης του, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση τη Δευτέρα το βράδυ.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, άνοιξε τα χαρτιά του για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, στέλνοντας σαφή μηνύματα τόσο για το εθνικό ζήτημα όσο και για τα φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE