Στο ρεκόρ Γκίνες Κύπριος: Έφτιαξε την μεγαλύτερη κτένα για σγουρά μαλλιά!

Στο ρεκόρ Γκίνες Κύπριος: Έφτιαξε την μεγαλύτερη κτένα για σγουρά μαλλιά!

Το ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη κτένα για σγουρά μαλλιά απέσπασε Κύπριος από την Αγία Νάπα.


Ο Αντρέας Παπαντωνίου, ο οποίος κατασκεύασε τη κτένα, παρέλαβε το απόγευμα της Κυριακ΄ςη το σχετικό πιστοποιητικό του οργανισμού. O κ. Παπαντωνίου δήλωσε πως «η κτένα είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο και είναι ειδική για σγουρά μαλλιά".

Η υπεύθυνη του Πολιτιστικού Τμήματος του Δήμου Αγίας Νάπας Μαρία Ττοφινή ανέφερε ότι «η μεταλλική κτένα που τοποθετήθηκε στο πεζόδρομο κοντά στο λιμανάκι, μετρήθηκε στην παρουσία των δικηγόρων του ρεκόρ Γκίνες. Η κτένα αρχικά είχε δηλωθεί ότι θα έφτανε τα 5 μέτρα και 95 εκατοστά, ωστόσο το τελικό μήκος της έφτασε τα 6 μέτρα 2 εκατοστά».

Οι δικηγόροι του ρεκόρ Γκίνες, απένειμαν στον κ. Παπαντωνίου, στην παρουσία του Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου Θεοδόση Τσιόλα και του Δημάρχου Αγίας Νάπας Γιάννη Καρούσου, το πιστοποιητικό του οργανισμού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE