ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πήγαν να της κάνουν έξωση και απειλούσε να αυτοπυρποληθεί – Κινητοποιήθηκαν Αστυνομία και πυροσβεστική στη Λεμεσό

Πήγαν να της κάνουν έξωση και απειλούσε να αυτοπυρποληθεί – Κινητοποιήθηκαν Αστυνομία και πυροσβεστική στη Λεμεσό

Σε κινητοποίηση τέθηκαν Αστυνομία και Πυροσβεστική στη Λεμεσό, το πρωί της Τρίτης 28/05, μετά από αίτημα που έλαβαν οι Αρχές από δικαστικό κλητήρα, όπως συνδράμει στην εφαρμογή δικαστικού διατάγματος ανάκτησης ακίνητης περιουσίας (κατοικίας) στη Λεμεσό, αφού η ένοικος αρνήθηκε να συμμορφωθεί στο δικαστικό διάταγμα και δεν αποχωρούσε από την κατοικία.

Παράλληλα, η Αστυνομία έλαβε πληροφορία ότι η εν λόγω γυναίκα, 61 ετών, ισχυρίζεται ότι έχει περιλουστεί βενζίνη και απειλούσε ότι θα αυτοπυρποληθεί.

Έσπευσαν στο σημείο μέλη του Κεντρικού Αστυνομικού Σταθμού Λεμεσού, ενώ την ίδια ώρα, για σκοπούς πρόληψης και ετοιμότητας χειρισμού του επεισοδίου, η Αστυνομία κάλεσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, μέλη της οποίας ανταποκρίθηκαν και αφίχθηκαν στο σημείο.

Κατά τις εξετάσεις που έγιναν από τα μέλη της Αστυνομίας, η εν λόγω γυναίκα αρνήθηκε τους εν λόγω ισχυρισμούς, αναφέροντας πως δεν περιλούστηκε με βενζίνη, ούτε είχε πρόθεση να κάνει κακό στον εαυτό της.

Η γυναίκα αρνήθηκε να συμμορφωθεί με το δικαστικό διάταγμα, ενώ επιτέθηκε και εναντίον αστυνομικού. Αυτή συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας, για αυτόφωρα αδικήματα.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση παρεμπόδισης δικαστικού λειτουργού, ανυπακοής σε διάταγμα δικαστηρίου, και επίθεσης εναντίον αστυνομικού.

Την ίδια ώρα η Αστυνομία έχει ενημερώσει τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας, για παροχή βοήθειας και εξεύρεση στέγης στην εν λόγω γυναίκα.

Αναμένεται αργότερα σήμερα, με το πέρας των Αστυνομικών εξετάσεων, η γυναίκα να αφεθεί ελεύθερη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top