ΔΙΕΘΝΗ

Φρανκφούρτη: 17χρονος Τυνήσιος ξυλοκόπησε και στραγγάλισε 28χρονη όταν γέλασε κατά τη διάρκεια του σεξ

Φρανκφούρτη: 17χρονος Τυνήσιος ξυλοκόπησε και στραγγάλισε 28χρονη όταν γέλασε κατά τη διάρκεια του σεξ

Φρικτό θάνατο από τα χέρια ενός 17χρονου Τυνήσιου, ο οποίος τηνη ξυλοκόπησε και τη στραγγάλισε όταν αυτή γέλασε κατά τη διάρκεια του σεξ, βρήκε μια 28χρονη στη Φρανκφούρτη με την υπόθεση πλέον να οδηγείται στα δικαστήρια.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε στις 3 Οκτωβρίου του 2023 όταν η 28χρονη τότε Μπλάνκα συνάντησε σε μπαρ τον 17χρονο Μοχάμεντ Αλί χωρίς να περιμένει ότι αυτή η συνάντηση θα ήταν μοιραία για τη ζωή της.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα της έδρας η 28χρονη και ο 17χρονος συναντήθηκαν σε μπαρ και αφού ήπιαν ποτά και έκαναν χρήση ναρκωτικών, πήγαν στο διαμέρισμα της κοπέλας, που βρίσκεται στην «καρδιά» της Φρανκφούρτης.

Εκεί και κατά τη διάρκεια των ερωτικών περιπτύξεων, η 28χρονη άρχισε να γελάει με αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργή του έφηβου, ο οποίος την ξυλοκόπησε βάναυσα και τη στραγγάλισε μέχρι θανάτου.

 

Όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο ο 17χρονος κατέγραψε με την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου διάφορα στιγμιότυπα από την βίαιη επίθεση σε βάρος της άτυχης γυναίκας. Κάποια στιγμή, δε, στρέφοντας την κάμερα στο άψυχο σώμα της Μπλάνκα άρχισε να καυχιέται για το «κατόρθωμά» του, λέγοντας «την σκότωσα».

Τις φωνές της άτυχης 28χρονης άκουσε περιοίκος ο οποίος ενημέρωσε την αστυνομία. Αστυνομικοί αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα του διαμερίσματος και βρήκαν νεκρή την Μπλάνκα. Ο Μοχάμεντ Αλί συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα στο σπίτι των γονιών του σε περιοχή της Φρανκφούρτης.

«Ήταν μια τόσο χαρούμενη, τόσο νέα γυναίκα. Aπολάμβανε τη ζωή και της άρεσε πολύ η διασκέδαση» είπε γείτοντας της 28χρονης στη Bild.

Η μητέρα της 27χρονης έμενε δίπλα στη κόρη της ωστόσο, το βράδυ της 3ης Οκτωβρίου, όταν ο 17χρονος σκότωσε την κόρη της, δεν ήταν στο διαμέρισμά της. Σε ανάρτησή της στο Faceboοk, η μητέρα της Blanca δήλωσε συντετριμμένη: Αγάπη μου, ευτυχία μου, χαρά μου, ΟΛΑ αυτά που είχα πήγαν στον Κήπο της Εδέμ.

Σύμφωνα με το γερμανικό ποινικό δίκαιο για ανηλίκους, ο 17χρονος Τυνήσιος θα μπορούσε να να καταδικαστεί σε φυλάκιση έως και δέκα ετών.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πήρε εξιτήριο ο Μάριος Καρογιάν - Θα παραμείνει σπίτι για ξεκούραση

Τιμές καυσίμων: Μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των επαρχιών - Περαιτέρω αυξήσεις στον ορίζοντα - Πίνακες

Θεραπεία με το… σταγονόμετρο: Σοβαρές ελλείψεις σε καινοτόμο φάρμακο - Πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο

Συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού - Πληροφορίες για ένα νεκρό και ένα τραυματία

Μονή Αββακούμ: Ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης του Νεκτάριου - Στο κελί για ακόμα 8 ημέρες

Στο Netflix η πρώτη κυπριακή ταινία - Από πότε θα είναι διαθέσιμη



Φόνος στην Ορμήδεια: Στη  δημοσιότητα το όνομα και η φωτογραφία του 45χρονου, φερόμενου δράστη

Φόνος στην Ορμήδεια: Στη δημοσιότητα το όνομα και η φωτογραφία του 45χρονου, φερόμενου δράστη

Στη δημοσιότητα δόθηκε το όνομα του φερόμενου δράστη, για τον φόνο που διαπράχθηκε το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουνίου, στην Ορμήδεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top