Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε η μαθήτρια Β' Δημοτικού που εξαφανίστηκε σε σχολική εκδρομή

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε η μαθήτρια Β' Δημοτικού που εξαφανίστηκε σε σχολική εκδρομή

Συναγερμός έχει σημάνει στο Πλατανόρεμα Ζαγκλιβερίου, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη, καθώς αγνοείται περίπου από τις 11:45 μια μαθήτρια Β' Δημοτικού, η οποία βρισκόταν εκεί με συμμαθητές της, στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής.

Για την αναζήτηση του κοριτσιού, που είναι μαθήτρια στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, στην Ανάληψη, έχουν κινητοποιηθεί ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, επιστρατεύοντας drone και ειδικούς σκύλους της 2ης ΕΜΑΚ.

Το tweet της Πυροσβεστικής για την επιχείρηση εντοπισμού της μαθήτριας

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Η Κυβέρνηση επενδύει ουσιαστικά στον τομέα της Υγείας, ενώ αποτελεί ελάχιστη υποχρέωσή μας να παραμείνουμε αρωγοί, συνεργάτες και κινητήρια δύναμη σε κάθε προσπάθεια που μετατρέπει τη γνώση σε θεραπεία και την ευαισθητοποίηση σε πράξη, ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα εγκαίνια του Πάρκου Νικόλα Θεολόγου – Εις μνήμη των παιδιών που έφυγαν από καρκίνο, τα οποία έλαβαν χώρα την Τετάρτη στη Λακατάμεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE