ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανταλλάσσουν πυρά: «Η ηγεσία του ΔΗΣΥ επιδιώκει την πόλωση, επειδή τελεί υπό πανικό» λέει το ΑΚΕΛ - «Καταφεύγει στα ψέματα και στη διαστρέβλωση» λέει ο ΔΗΣΥ

Ανταλλάσσουν πυρά: «Η ηγεσία του ΔΗΣΥ επιδιώκει την πόλωση, επειδή τελεί υπό πανικό» λέει το ΑΚΕΛ - «Καταφεύγει στα ψέματα και στη διαστρέβλωση» λέει ο ΔΗΣΥ

Σε δήλωση προέβη ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, Γιώργος Κουκουμά στρέφοντας τα πυρά του στον Δημοκρατικό Συναγερμό.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε μεταξύ άλλων, «Θα έπρεπε να είχε καταλάβει ο Συναγερμός ότι η κασέτα που παίζει τις τελευταίες μέρες δεν πιάνει πλέον». 

Αυτούσια η δήλωση: 

Θα έπρεπε να είχε καταλάβει ο Συναγερμός ότι η κασέτα που παίζει τις τελευταίες μέρες δεν πιάνει πλέον. Ο Συναγερμός δεν θα ανακόψει τις διαρροές του προς το ΕΛΑΜ με αντιακελισμό, αλλά με αυτοκριτική για τη συνεργασία του με την ακροδεξιά καθώς και για τον εξευτελισμό της χώρας τη δεκαετία Αναστασιάδη.

Όσο δε για την Ευρώπη, προφανώς δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ με τον Συναγερμό.

-       Ο Συναγερμός υπερασπίζεται μια Ευρωπαϊκή Ένωση που μετρά 95 εκατομμύρια φτωχούς την ώρα που οι 5 πλουσιότεροι στην Ένωση αυξάνουν την περιουσία τους κατά 6 εκατομμύρια ευρώ την ώρα.

-       Ο Συναγερμός υπερασπίζεται ακόμα την πρόσδεση της ΕΕ με το ΝΑΤΟ και την διοχέτευση δεκάδων δισεκατομμυρίων ευρώ στην πολεμική βιομηχανία και στον εξοπλισμό του Ζελένσκι, πράγματα με τα οποία διαφωνεί η μεγάλη πλειοψηφία των Κυπρίων.

-       Όπως ακριβώς δεν δέχεται η πατρίδα και ο λαός μας αυτό που προωθούν οι κυρίαρχες δυνάμεις στην ΕΕ -προεξάρχοντος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος- την κατάργηση του βέτο στη λήψη αποφάσεων, κάτι που θα φιμώσει μια για πάντα τα μικρά κράτη-μέλη, όπως η Κύπρος. 

-       Και τέλος, μένει αναπάντητο γιατί σιώπησαν στην Πινδάρου μπροστά στην δρομολογούμενη ευρωπαϊκή συνεργασία της Δεξιάς με την Ακροδεξιά, όπως εξήγγειλε η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, δηλαδή τον ερχόμενο μήνα ο Συναγερμός θα ξανασυνεργαστεί με το ΕΛΑΜ, πλέον σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Είναι πάντως φανερό ότι η ηγεσία του Συναγερμού, της κας Δημητρίου και του κου Δίπλαρου, πάντα υπό την κηδεμονία Αναστασιάδη, επιδιώκει την πόλωση γιατί τελεί υπό πανικό. Εντούτοις, δεν μπορούμε να τους βοηθήσουμε.

Απαντά ο ΔΗΣΥ:

Ανταπέδωσε τα πυρά σε δήλωση του ο Εκπρόσωπος Τύπου και Βουλευτής του ΔΗΣΥ, Ονούφριος Κουλλά

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων, «το ΑΚΕΛ καταφεύγει στα ψέματα και στη διαστρέβλωση για να διαβάλλει τον Δημοκρατικό Συναγερμό και την Ευρωπαϊκή Ένωση, εγκλωβισμένο στις δικές του μόνιμες και απαρχαιωμένες αγκυλώσεις».

Αυτούσια η δήλωση: 

Πολύ απλά, χωρίς «πανικό», το ΑΚΕΛ καταφεύγει στα ψέματα και στη διαστρέβλωση για να διαβάλλει τον Δημοκρατικό Συναγερμό και την Ευρωπαϊκή Ένωση, εγκλωβισμένο στις δικές του μόνιμες και απαρχαιωμένες αγκυλώσεις.

Το ΑΚΕΛ (και μόνο αυτό) βλέπει συνεργασίες με την ακροδεξιά, αντιδρά με την κοινή πολιτική άμυνας και ασφάλειας, που είναι υπέρ της πατρίδας μας, και βλέπει μονίμως μια συνομωσία κατά των πολιτών και …υπέρ του κεφαλαίου!!!

Όσον αφορά τη χώρα και τον εξευτελισμό μας, μάλλον συγχύζονται με τη δική τους διακυβέρνηση. Που έκαναν σκουπίδια την οικονομία και την αξιοπρέπεια των συμπολιτών μας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε ουδέτερο έδαφος οι συναντήσεις Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Κανένα σημάδι για πρόοδο στο Κυπριακό

Τιμές καυσίμων: Μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των επαρχιών - Περαιτέρω αυξήσεις στον ορίζοντα - Πίνακες

Θεραπεία με το… σταγονόμετρο: Σοβαρές ελλείψεις σε καινοτόμο φάρμακο - Πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο

Ανατροπή στο σοβαρό τροχαίο στην Πάφο: Ανταλλάξαν θέση ο οδηγός με τον συνοδηγό – Η κατάσταση της υγείας του 25χρονου μοτοσικλετιστή

Έκανε ψευδή καταγγελία στον συγκάτοικό του ότι τον μαχαίρωσε στην πλάτη - Κατηγορήθηκε 29χρονος

Πυρκαγιά στην Αραδίππου: Ομολόγησε 27χρονος τον εμπρησμό - Επιτέθηκε και σε αστυνομικό



Φόνος στην Ορμήδεια: Ψάχνουν ακόμη τον δράστη - Δεν ζητήθηκε η βοήθεια της Αστυνομίας - Δείτε φωτογραφίες από τη σκηνή

Φόνος στην Ορμήδεια: Ψάχνουν ακόμη τον δράστη - Δεν ζητήθηκε η βοήθεια της Αστυνομίας - Δείτε φωτογραφίες από τη σκηνή

Συνεχείς είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράση, αναφορικά με τον φόνο έξω από την κοινότητα της Ορμήδειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top